ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο στο Netflix

Οι Σάσεξ θα ήθελαν να αναβάλλουν την προβολή μέχρι το 2023, ωστόσο το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό

Το ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο στο Netflix

Το ντεμπούτο τους στο Netflix αναμένεται να κάνουν τον Δεκέμβριο ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, παρά τις περί του αντιθέτου αναφορές, που ήθελαν την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ τους να παίρνει αναβολή για το 2023.

Η αναβολή αποτελούσε και επιθυμία των Σάσεξ, μετά και την επιτυχία που σημειώνει ο νέος κύκλος του «Στέμματος», όπως μετέδωσε και το Page Six.

Πάντως το Netflix αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά στον προγραμματισμό, με δεδομένο ότι το ντοκιμαντέρ δεν έχει καμία σχέση με την πέμπτη σεζόν του «The Crown».

Πηγές του Netflix είχαν υποστηρίξει ότι υπήραν προβλήματα μεταξύ των Σάσεξ και της πλατφόρμας, καθώς ήθελαν να μην προβληθούν σχόλια που είχαν γίνει για τον βασιλιά Κάρολο, την Καμίλα, όπως και για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Αν και επίσημη ημερομηνία δεν έχει οριστεί, άτομα που γνωρίζουν το παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι κάποια σχόλια που έκαναν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έρχονται σε αντίθεση με όσα έγραψε ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου στα απομνημονεύματά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νέος κύκλος της σειράς «The Crown» έχει προκαλέσει έντονη κριτική, σε διάστημα μικρό από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.