ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Viral ο «μαμάκιας» του «First Dates»: Την πήρε τηλέφωνο να του πει αν έχει αλλεργία στον φρέσκο βασιλικό!

«Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα 35 χρονών μαντράχαλος, δεν ξέρω»

Viral ο «μαμάκιας» του «First Dates»: Την πήρε τηλέφωνο να του πει αν έχει αλλεργία στον φρέσκο βασιλικό!

Viral έχει στα social media, ακόμη ένα ραντεβού που έγινε στο «First Dates» που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουλίου, καθώς ο Παναγιώτης κάλεσε τη… μητέρα του να τη ρωτήσει αν μπορεί να φάει φρέσκο βασιλικό.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης και η Ερωφίλη βγήκαν για το καθιερωμένο δείπνο του τηλεπαιχνιδιού γνωριμιών, αλλά όταν έφτασε η ώρα να παραγγείλουν μία αμήχανη στιγμή «πάγωσε» την παίκτρια.

Ο Παναγιώτης πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του, προκειμένου να τη ρωτήσει για τις αλλεργίες του, ώστε να είναι σίγουρος αν μπορεί να φάει φρέσκο βασιλικό.

«Έλα μαμάκα, φρέσκο βασιλικό μπορώ να φάω ή έχω κάποια αλλεργία;» ρώτησε. Στη συνέχεια, έδωσε το τηλέφωνο και στην Ερωφίλη, η οποία παρόλο που ένιωσε άβολα δεν το έδειξε και μίλησε με τη μητέρα του.

«Τις αλλεργίες μου τις ξέρει μόνο η μαμά μου» εξήγησε με την Ερωφίλη να του λέει: «Θα έπρεπε να τις ξέρεις και εσύ».

«Δεν τις ξέρω γιατί μέχρι τώρα με φρόντιζε αυτή κυρίως» απάντησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα 35 χρονών μαντράχαλος, δεν ξέρω» είπε στην κάμερα του παιχνιδιού αργότερα, η παίκτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.