ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Ανήσυχη η βασιλική οικογένεια για την 5η σεζόν του «The Crown»

«Δεν έχουν ενδοιασμούς να καταστρέψουν φήμες ανθρώπων»

Βρετανία: Ανήσυχη η βασιλική οικογένεια για την 5η σεζόν του «The Crown»

Ανησυχία στο παλάτι έχει φέρει η επερχόμενη πρεμιέρα του πέμπτου και τελευταίου κύκλου του «The Crown» στις 9 Νοεμβρίου, σύμφωνα με πηγές κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, στο παλάτι λένε ότι η βασιλική οικογένεια ανησυχεί για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά σκιαγραφεί τη σχέση του βασιλιά Καρόλου με την Καμίλα, καθώς εστιάζει σε μια περίοδο που δεν έχει τελειώσει ακόμα ο γάμος του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ένας φίλος του νέου βασιλιά Καρόλου σχολίασε ότι η σειρά «εκμεταλλεύεται» και «δεν έχει ενδοιασμούς να καταστρέψει φήμες ανθρώπων. Αυτό που ξεχνάει ο κόσμος είναι ότι πίσω από αυτήν υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι και αληθινές ζωές».

Σημειώνεται ότι η 5η σεζόν του «The Crown» ασχολείται με το τέλος του γάμου του Καρόλου με τη Νταϊάνα, την περίοδο πρωθυπουργίας του Τζον Μέιγιορ και γενικότερα το 1992, που η προσφάτως εκλιπούσα Ελισάβετ είχε χαρακτηρίσει «annus horribilis» (ολέθρια χρονιά), λόγω των μαζεμένων σκανδάλων που είδαν «το φως» της δημοσιότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.