ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Wednesday: Το «The Thing» είναι αληθινός ηθοποιός – Δείτε πώς γυρίστηκαν οι σκηνές (βίντεο)

Το «the Thing» των Άνταμς «ζωντάνεψε» και κλέβει τις εντυπώσεις στην επιτυχημένη σειρά του Netflix

Wednesday: Το «The Thing» είναι αληθινός ηθοποιός – Δείτε πώς γυρίστηκαν οι σκηνές (βίντεο)

Μπορεί η επιστροφή της Κριστίνα Ρίτσι στη οικογένεια Άνταμς, καθώς και η εκπληκτική ερμηνία της Τζένα Ορτέγκα ως «Wednesday» να έχουν ξετρελάνει τους φαν, ωστόσο, η σειρά του Netflix δίνει χώρο για ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό.

Και αυτό γιατί, το «the Thing», το αγαπημένο «οικογενειακό κατοικίδιο» των Άνταμς, όχι μόνο κλέβει (ξανά) την παράσταση, αλλά για πρώτη φορά, ενσαρκώνεται από αηθινό ηθοποιό.

Στη νέα παραγωγή του Tim Burton, το «the Thing» στέλνεται στην ακαδημία Nevermore από τη Morticia και την Gomez Addams, για να συνοδεύσουν την 16χρονη Wednesday στο νέο της σχολείο στο Jericho.

Το… πολυμήχανο κομμένο χέρι, γίνεται γρήγορα ο πιστός σύντροφος της μικρής «χλωμής» μαθήτριας με τα κοτσιδάκια, καθώς τη βοηθά να ξεσκεπάσουν ένα υπερφυσικό μυστήριο δολοφονίας που αφορούσε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια.

Το «the Thing», βοηθάει και συμπαραστέκεται στην Wednesday σαν φίλος και αδερφός, παρά τα… καυγαδάκια που έχουν συχνά.

Αυτό που έχει εντυπωσιάσει περισσότερο τους θεατές, είναι πως δεν πρόκειται για κάποιο καλοσχεδιασμένο CGI, αλλά για άνθρωπο, που ελέγχει σε κάθε σκηνή τις εκφραστικότατες κινήσεις του χεριού.

Έτσι, ο Victor Dorobantu, που υποδύεται το «the Thing», ακολουθεί την Jenna Ortega κυριολεκτικά σε κάθε βήμα της. Όλο το υπόλοιπο σώμα του είναι ντυμένο με μια μπλε στολή (για να σβηστεί εύκολα στην επεξεργασία).

Όσοι έχουν δει τη σειρά, αναμφίβολα θα του έδιναν συγχαρητήρια για την… ερμηνεία του!

Δείτε βίντεο από την προετοιμασία του «the Thing» για τα γυρίσματα της σειράς

@victor.dorobantu How Thing was doing his prosthetic make-up in Wednesday🎬 #wednesday #wednesdaynetflix #netflix #actor #victordorobantu #jennaortega #hollywood #thingaddams #timburton #addamsfamily #netflixactors ♬ Wednesday Main Titles (Single from Wednesday Original Series Soundtrack) – Danny Elfman
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.