ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χ.Ρώμας κατά Π.Τσαπανίδου: «Αλαζονεία είναι η δήλωσή της ότι οι πολίτες θα έχουν πέσει θύμα προπαγάνδας της ΝΔ»

«Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τη μεγάλη νίκη της ΝΔ»

Χ.Ρώμας κατά Π.Τσαπανίδου: «Αλαζονεία είναι η δήλωσή της ότι οι πολίτες θα έχουν πέσει θύμα προπαγάνδας της ΝΔ»

Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, Χάρης Ρώμας, μίλησε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» και έκανε επίθεση στην Πόπη Τσαπανίδου. 

Και προχώρησε σε επίθεση στην Πόπη Τσαπανίδου, για το αποτέλεσμα των εκλογών, κατηγορώντας την για αλαζονεία.

«Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έκανε αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία στις εκλογές και προσωπική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη – δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς, μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα – αμέσως ξεκίνησε μία μικροψυχία σε σχέση με το εάν θα πρέπει να χαρούν οι νικητές», σχολίασε ο Χάρης Ρώμας.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έλεγαν αμέσως ως αντίλογο ότι βλέπουν αλαζονεία. Για την περίπτωση του κυρίου Γεωργιάδη, όλοι ξέρουμε ότι η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης χρειάζεται να είναι συναινετική, πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές. Δεν είναι χαζός ο κύριος Γεωργιάδης, ήθελε να πανηγυρίσει. Από το σημείο αυτό μέχρι να φορτώνεται όλη η Νέα Δημοκρατία αλαζονεία είναι άτοπο. Για την κυρία Πόπη Τσαπανίδου να πω ότι αλαζονεία είναι η δήλωσή της πριν από τις εκλογές ότι, εάν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει πέσει ο κόσμος θύμα της προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να καταλήξει: «Είναι όλα καταγεγραμμένα, τα παίζουν ξανά και ξανά. Και απάντησε η Πόπη Τσαπανίδου ότι: “ναι, με τόσο καλό πρόγραμμα που έχουμε, θα είναι θύμα προπαγάνδας”. Άρα εκ των υστέρων το 41% των πολιτών πέφτει θύμα προπαγάνδας και δεν έχει το μυαλό να καταλάβει τι ψηφίζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.