ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Βολικάκης: «Μακάρι να είχε κάμερες και μικρόφωνα παντού στο Survivor – Θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι»

«Ο κόσμος είδε ότι ήμουν στα όριά μου, ότι δεν μπορούσα να αντέξω ούτε μία ώρα παραπάνω»

Χ.Βολικάκης: «Μακάρι να είχε κάμερες και μικρόφωνα παντού στο Survivor – Θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι»

O Xρήστος Βολικάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την οικειοθελή αποχώρηση του από το «Survivor».

Ο γνωστός ποδηλάτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και δεν δίστασε να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο, πίσω από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο. «Ο κόσμος είδε ότι ήμουν στα όριά μου, ότι δεν μπορούσα να αντέξω ούτε μία ώρα παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήμουν καλά, απλά έκανα υπομονή. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, έπεσα και στις παγίδες και στα δίχτυα του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, Αλέξη Παππά. Ποιος αποχωρεί τελικά; Αυτός που απειλείται ή αυτός που απειλεί; Αποχωρεί αυτός που απειλείται, φαίνεται στο βίντεο. Κάποιοι με είπαν κατίνα, ρουφιάνο και και και… Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου όταν θέλω να πω κάτι, να το λέω».

Αναφέρθηκε ξανά στον πρώην συμπαίκτη του, λέγοντας: «Μου έλεγαν και πριν μπω, να προσέχω τον Αλέξη Παππά. Παραδέχομαι και ο ίδιος ότι έπεσα στην παγίδα του. Τέτοια διπροσωπία δεν υπάρχει και το θέμα είναι ότι είναι και θρασύς, γιατί την ίδια ώρα που έπαιζε όλο αυτό το θέατρο, όταν έκλεινε η κάμερα, ερχόταν και μου έλεγε ειρωνικά “τι περίμενες; Ότι αυτά που λέω off κάμερα, θα τα λέω και on;”. Μακάρι να είχε κάμερες και μικρόφωνα παντού και θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι».

Για τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου, δήλωσε: «Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα στη ζωή μου. Αυτά που είπα, έτσι είναι. Εγώ τις υποστήριξα και τις είχα όντως σε εκτίμηση, αλλά δεν περίμενα τέτοια διπροσωπία και όλα αυτά τα ύπουλα. Έχουν ξεσκεπαστεί όλοι τους από τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί και να σκεφτόμουν να πάω στην μπλε ομάδα αν μου το πρότειναν».

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε και για τη Μαρία Αντωνά. «Με τη Μαρία Αντωνά είχαμε πολύ καλή σχέση και τα λέγαμε, είχαμε έρθει πιο κοντά σαν παρέα. Προσπάθησαν να με βγάλουν ψεύτη όμως, δεν έχω να ζητήσει συγγνώμη από κανέναν. Η Όλγα Πηλιάκη ήταν η μόνη που ήρθε και μου είπε 3 φορές “μη φεύγεις, σκέψου το παιδί σου” και αυτό το εκτιμώ», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αναφέρθηκε στα stories του Τριαντάφυλλου, που εξακολουθεί να βλέπει φανατικά το παιχνίδι και να το σχολιάζει. «Μου έστειλαν πολλοί για τα stories του Τριαντάφυλλου και μάλιστα, τον έκραζαν κιόλας. Δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Ή ότι θέλει σαν τρελός να μπει στο παιχνίδι και μάλλον, δεν τον θέλει η παραγωγή κι έχει τρελαθεί ή δεν έχει κάτι άλλο να κάνει στη ζωή του και σχολιάζει ανθρώπους και αυτό τον γεμίζει», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.