ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαμός στο βρετανικό Love Island:  Ελληνοτουρκικός «πόλεμος» για τα μάτια ενός άνδρα

Πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι… γνωριμιών 

Χαμός στο βρετανικό Love Island:  Ελληνοτουρκικός «πόλεμος» για τα μάτια ενός άνδρα

Σαν… βόμβα έσκασε στο τηλεοπτικό πλατό του βρετανικού «Love Island» το όνομα του άντρα που ξεστόμισε ως νέο ταίρι της η τουρκάλα ηθοποιός Εκιν-Σου Kουλκούλογλου και αμέσως… άρχισαν να χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου από την πλευρά της Ελληνίδας ποπ σταρ, Αντιγόνης Μπάξτον.

Ακολούθησε ένας ιδιότυπος, τηλεοπτικός ελληνοτουρκικός «πόλεμος», με τις δύο παίκτριες να ανταλλάσσουν πυρά για τα μάτια του ίδιου άντρα.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι… γνωριμιών, που θα προβληθεί και στην χώρα μας, οι γυναίκες είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν από την αρχή με ποιον άντρα θα ήθελαν να γίνουν ζευγάρι. Κάποιες παίκτριες ήθελαν να παραμείνουν με τον άντρα, με τον οποίο είχαν ήδη ζευγαρώσει.

Μεταξύ αυτών ήταν και η Αντιγόνη, η οποία επιθυμούσε διακαώς να παραμείνει ζευγάρι με τον Ιταλό Ντάβιντε.

Ωστόσο, η Εκιν-Σου επέλεγε πριν από εκείνη και όταν ξεστόμισε το όνομα «Ντάβιντε»… ποιος είδε την Αντιγόνη και δεν την φοβήθηκε. Αρχικά, προσπάθησε να καλύψει την ενόχλησή της πίσω από ένα αμήχανο χαμόγελο. Όμως, όσο περνούσε η ώρα το χαμόγελο πάγωνε και στο πρόσωπό της ξεκινούσε να διαφαίνεται η οργή.

Η συνέχεια… πολεμική: Η ελληνίδα παίκτρια «σφάχτηκε» και για τα μάτια άλλου συμπαίκτη της, έχοντας για αντίπαλο μια «σύμμαχο» της Τουρκάλας. Μάλιστα, η Εκιν-Σου έσπευσε να βοηθήσει τη φίλη της, με αποτέλεσμα να γίνει το τηλεοπτικό «έλα να δεις», με ύβρεις και απειλές εκατέρωθεν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.