ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

To Halloween πλησιάζει: Δείτε 5 στολές που μπορείτε να φτιάξετε με τα ρούχα σας (φωτό-βίντεο)

Αν το έχετε με τα DIYs, αυτό είναι το νέο σας project για την καλύτερη στολή στο φετινό Halloween

To Halloween πλησιάζει: Δείτε 5 στολές που μπορείτε να φτιάξετε με τα ρούχα σας (φωτό-βίντεο)

Halloween σημαίνει κοστούμια και parties σε σπίτια. Είναι πια ξεκάθαρο ότι μας αρέσει πολύ και ότι θα είναι μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες κάθε χρόνο, πέρα από τις Απόκριες.

Γιατί τα κοστούμια και οι στολές είναι το αγαπημένο μας project και θέλουμε δύο φορές τον χρόνο να ντυνόμαστε με τρελά και περίεργα ρούχα, να βάφουμε τα μαλλιά μας και να κάνουμε ακραίο μακιγιάζ.

Αν, όμως, δεν διαθέτεις μεγάλο budget και δεν θέλεις να χαλάσεις όλο το χαρτζιλίκι σου σε μια στολή (και πολύ καλά θα κάνεις!), τότε εμείς έχουμε να σου προτείνουμε πέντε διαφορετικές λύσεις, με ρούχα από την ντουλάπα σου.

@halloween.tipzx Solo halloween costumes! #fyp #fypppp #fyppppppoppppppppppppppppp #halloween #halloweencostumes #halloween2022 ♬ original sound – Babble_Brooke

Τα 5 καλύτερα κοστούμια, που μπορείς να δημιουργήσεις με ρούχα από την ντουλάπα σου:

Μάγισσα: Απλό, εύκολο και δοκιμασμένο. Ένα μαύρο φόρεμα ή ένα μαύρο σύνολο με φούστα είναι μια χαρά, για αρχή. Θα πρέπει να προσθέσεις εννοείται το καπέλο και τη σκούπα, που δεν γίνεται να μην τα αγοράσεις. Έχε επίσης στο μυαλό σου ότι και το κόκκινο και το μωβ είναι χρώματα, που μπορούν να ενταχθούν σε ένα witch look!

Elle Woods: Το ροζ και το φούξια ήταν τα χρώματα της σεζόν. Φτιάξε,λοιπόν, ένα τύπου ταγιεράκι σε αυτά τα χρώματα, φρόντισε να φορέσεις ξανθιά περούκα, αν έχεις σκούρα μαλλιά και έτοιμη η «Εκδίκηση της ξανθιάς» αλά ελληνικά!

Wednesday Adams: Το πιο σκοτεινό και αγαπημένο κορίτσι των ημερών. Στο παρακάτω Tik Tok video θα δεις πώς μπορείς να αποκτήσεις το στυλ της με ρούχα από τη ντουλάπα σου.

@notsixela wednesday addams costume for a movie party i’m going to! #wednesdayaddams #wednesdayaddamsmakeup #wednesdayaddamsnetflix #wednesdayaddamscostume #wednesdayaddamscosplay #halloweencostumeideas #halloweencostume #diyhalloweencostumes #diyhalloweencostume #easyhalloweencostume #easyhalloweencostumes ♬ Adams Family Theme Song – Halloween DJ’s

Φάντασμα: Αν δεν έχεις καμία ιδέα και καμία όρεξη να ψάξεις μια στολή ενός χαρακτήρα, υπάρχει πάντα η κλασική λύση του φαντάσματος με ένα σεντόνι.

Violet Beauregarde: Μην με ρωτήσεις ποια είναι; Είναι το ανταγωνιστικό κοριτσάκι που μασούσε τσίχλα ασταμάτητα στην ταινία «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας». Βάλε ένα γαλάζιο (ή όποιο άλλο χρώμα θέλεις) set φορμάκια σε σατέν ύφασμα, κοντή ξανθιά περούκα με αφέλειες και βάλε λίγη μωβ σκιά στη μύτη σου. Η τσίχλα είναι απαραίτητη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.