ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Το «καυτό» τσιφτετέλι της Μαρίας Αντωνά για τα… μάτια του Άρη Σοϊλέδη (βίντεο)

Δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της

Το «καυτό» τσιφτετέλι της Μαρίας Αντωνά για τα… μάτια του Άρη Σοϊλέδη (βίντεο)

Ο πρώην παίκτης του Survivor Άρης Σοϊλέδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η σύντροφός του Μαρία Αντωνά.

Ειδικότερα, η Μαρία Αντωνά χορεύει τσιφτετέλι και εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Ο ίδιος σχολίασε πως η μέλλουσα σύζυγός του ενώ έλεγε πως θέλει να κοιμηθεί νωρίς γιατί ξυπνάει στις 6:00 το πρωί στις 2:30 τα ξημερώματα χόρευε με πάθος.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok ο Άρης Σοϊλέδης:

@soiledis11 @Maria Antona Ηρεμία ποτέ 😂😂😂❤️ #valefoties ♬ πρωτότυπος ήχος – Εννιαράκης Σέρρες

Οι δυο τους όπως φαίνεται περνούν υπέροχα μαζί και όπως έχει γίνει γνωστό σχεδιάζουν τον γάμο τους.

Ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει για τον γάμο του: «Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.