Το νέο κορίτσι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «μαγεύει» – Τα…πέταξε και ποζάρει topless στα Κουφονήσια (φώτο)

Ανεβάζει την θερμοκρασία

Το νέο κορίτσι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «μαγεύει» – Τα…πέταξε και ποζάρει topless στα Κουφονήσια (φώτο)

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρίσκεται για διακοπές στα Κουφονήσια.

Η πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη νέα του σειρά με τίτλο «Maestro» απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές. Στο νησί βρίσκεται παρέα με την Έλενα Χριστοπούλου, την Βασιλική Ρούσσου, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Βάσια Κωσταρά.

Οι πέντε γυναίκες δημοσίευσαν πλήθος από στιγμές τους στο Instagram και έδειξαν όμορφες στιγμές τους στους followers τους.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει topless. Μονάχα με ένα πράσινο παρεό και τα μαλλιά της βρεγμένα από τη θάλασσα η ηθοποιός ξεσήκωσε «κύμα» από καρδιές από τους followers της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.