ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το πρώτο… on air καυγαδάκι της Β.Ανδριώτου με τον Σ.Μαρτίκα: «Δεν υπάρχει διαφωνείς – Δεν σου επιτρέπω…»!

«Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται… Βγήκαμε πρώτο ραντεβού πριν δυο μέρες και συζούσαμε 2,5 μήνες στο Survivor»

Το πρώτο… on air καυγαδάκι της Β.Ανδριώτου με τον Σ.Μαρτίκα: «Δεν υπάρχει διαφωνείς – Δεν σου επιτρέπω…»!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, ζουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους, καθώς μετά το Survivor είναι ζευγάρι, και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Μάλιστα είχαν και… το πρώτο τους καβγαδάκι στον τηλεοπτικό αέρα!

Οι δυο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έκαναν την Δευτέρα, 4 Ιουλίου, την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους και μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σχέση τους.

Αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται… Βγήκαμε πρώτο ραντεβού πριν δυο μέρες και συζούσαμε 2,5 μήνες στο Survivor»!

«Πήγαμε για φαγητό με τους γονείς μου και μετά για ποτό. Ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα του, στο Survivor δεν είπα α τι ωραίος γκόμενος και όρμηξα. Δεν υπάρχει αυτό» είπε η Βρισηίδα.

Το… καβγαδάκι

Στη συνέχεια όμως είδαμε και… ένα καβγαδάκι του ζευγαριού on camera σχετικά με τον… Χρήστο Δάντη!

Η Βρισηίδα είπε: «Εγώ βρέθηκα με τον Δάντη και μου είπε κιόλας ‘Δεν θα κάνω τίποτα στον Σπύρο γιατί είναι σύντροφός σου’ και ούτε ο Χρήστος ούτε ο Σπύρος θα κάνει κάτι, αυτό έχει λήξει!»

Όμως ο Σπύρος πετάχτηκε και είπε «Διαφωνώ…»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και η Βρισηίδα απάντησε: «Δεν υπάρχει διαφωνείς… Δεν σου επιτρέπω…»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.