ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το τελευταίο αντίο στον Χάρη Κωστόπουλο

Τον αποχαιρέτησαν με μπουζούκια

Το τελευταίο αντίο στον Χάρη Κωστόπουλο

Μετά την εξόδιο ακολουθία, φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς συνόδευσαν τον Χάρη Κωστόπουλο στην τελευταία του κατοικία, με μπουζούκια και μουσική.

Αυτή ήταν άλλωστε όλη του η ζωή, η μουσική! Με αυτή πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια και με αυτή κατάφερε να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, χωρίς να τους λείπει τίποτα. Οι πιο σπουδαίες στιγμές της ζωής του είχαν να κάνουν με τη μουσική.

Σήμερα, ημέρα Τρίτη 23 Γενάρη, ήταν προγραμματισμένο το τελευταίο αντίο στον πολύ αγαπημένο τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή τόσο νέος, σε ηλικία 60 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Με δάκρυα στα μάτια, ο γιος του, Χρήστος Κωστόπουλος, μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον πατέρα του ενώ αναφέρθηκε και στον νονό του Βασίλη Καρρά που επίσης έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.

Η αποκάλυψη του γιού του για τον Βασίλη Καρρά:

Ο Χάρης Κωστόπουλος δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του αδερφικού του φίλου. Ήταν μια πατρική φιγούρα γι΄αυτόν. Γίνανε αδέρφια, ήταν συνοδοιπόροι και ήταν εκείνος που τον έβγαλε μπροστά στον χώρο του τραγουδιού.

Στην κηδεία για να πουν το τελευταίο αντίο στον Χάρη Κωστόπουλο βρέθηκαν επίσης, η Σάσα Μπάστα, ο Βασίλης Σαλέας, ο Χάρης Ακριτίδης, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο “Φλόγα” Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ακολουθούν εικόνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.