ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Το τερμάτισε: Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει photoshop μέχρι και στον λαιμό – Το βίντεο που την «εκθέτει»

Η 41χρονη Καρντάσιαν χρησιμοποίησε ένα εργαλείο από το photoshop

Το τερμάτισε: Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει photoshop μέχρι και στον λαιμό – Το βίντεο που την «εκθέτει»

Είναι γνωστό σε όλους πως η Κιμ Καρντάσιαν δεν ανεβάζει καμία φωτογραφία στα social media χωρίς να έχει επεξεργαστεί και την παραμικρή λεπτομέρεια προκείμενου το απετελέσαμε να είναι «άψογο», αν και μερικές φορές το photoshop που κάνει είναι αρκετά… αποτυχημένο, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

H Κιμ Καρντάσιαν αυτή τη φορά μάλλον το τερμάτισε καθώς φέρεται να επεξεργάστηκε φωτογραφία της για να φαίνεται πιο αδύνατος ο λαιμός της, σύμφωνα με χρήστης του TikTok, που ανακάλυψε την αισθητική παρέμβαση.

Η φωτογράφος Κάρολιν Ρος δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει πως η 41χρονη Καρντάσιαν χρησιμοποίησε ένα εργαλείο από το photoshop και «διόρθωσε» την εικόνα.

Ο λαιμός της πριν την επεξεργασία

«Η Κιμ είναι εξπέρ στο Photoshop και αφαιρεί ό,τι δεν της αρέσει», λέει η Κάρολιν, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα «Caroline In The City» στο TikTok.

«Γιατί; Δεν ξέρω, ίσως αυτό κάνει το λαιμό της να φαίνεται μικρότερος. Αλλά αυτή η περιοχή ακριβώς εδώ έχει αφαιρεθεί με Photoshop. Όταν ζουμάρουμε, βλέπουμε ότι το μοτίβο του νερού πίσω της εδώ έχει παραμορφωθεί. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο liquify του Photoshop, θα σας δείξω τώρα πώς θα ήταν χωρίς την εφαρμογή του Photoshop», εξήγησε.

«Όπως μπορείτε να δείτε, η αντανάκλαση του νερού στο φόντο αρχίζει να φαίνεται πολύ πιο φυσική και δεν έχουμε αυτό το παραμορφωμένο αποτέλεσμα. Έχουμε επίσης ένα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για να το συγκρίνουμε επίσης».

«Εδώ είναι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε», πρόσθεσε η Κάρολιν καθώς συνέκρινε τα πλάνα. «Εδώ είναι η διορθωμένη έκδοση. Δείτε τα σχέδια του νερού στο φόντο».

Η TikToker έδειξε πώς ο λαιμός της Κιμ ήταν ελαφρώς πιο λεπτός στη φωτογραφία μετά και χρησιμοποίησε το «παραμορφωμένο» νερό ως απόδειξη.

@caroline_in_thecity Nerd out with me and test your media literacy skills! Can you tell what is fake in this image? #medialiteracy #photoshopskillsonfleek #carolinesediting #photoshopgametime #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound – Caroline In The City
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.