ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Το τερμάτισε: Ο Ράιαν Ρέινολντς βιντεοσκόπησε την κολονοσκόπηση που έκανε γιατί… έχασε ένα στοίχημα

Η διαδικασία αποδείχθηκε σωτήρια

Το τερμάτισε: Ο Ράιαν Ρέινολντς βιντεοσκόπησε την κολονοσκόπηση που έκανε γιατί… έχασε ένα στοίχημα

Στην εποχή μας, οι προσωπικές στιγμές των διασημοτήτων, όχι μόνο βγαίνουν στη φόρα, αλλά γίνονται και viral, το ίδιο ισχύει και αυτή τη φορά, καθώς ο Ράιαν Ρέινολντς, έχασε ένα στοίχημα με τον φίλο και συμπρωταγωνιστή του στο «Welcome to Wrexham» Ρομπ Μακ Έλενι, και συμφώνησε να κάνει κολονοσκόπηση μεταδίδοντάς το φυσικά σε όλο τον κόσμο.

Ο Ρέινολντς μπορεί να έχασε το στοίχημα, αλλά οι πράξεις του απέδωσαν.

Το βίντεο δείχνει τον ηθοποιό να ακούσει ότι ένας «εξαιρετικά λεπτός» πολύποδας ανακαλύφθηκε και αφαιρέθηκε. Ο Ρέινολντς δεν είχε παρουσιάσει προηγουμένως κανένα σύμπτωμα.

«Δεν είμαι δραματικός», του είπε ο γιατρός του. «Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο το κάνεις αυτό. Διακόπτεται τη φυσική ιστορία μιας νόσου, μιας διαδικασίας που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε καρκίνο και να προκαλέσει ένα σωρό προβλήματα. Αντ’ αυτού, όχι μόνο διαγιγνώσκεται ένας πολύποδας, αλλά αφαιρείται».

Ο Ρέινολντς, μάστερ στο μάρκετινγκ, δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μια σύντομη διαφημιστική αναφορά στο τζιν που φτιάχνει ο ίδιος, αστειευόμενος: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έβαλες όλο αυτό το Aviation Gin στον ορό μου» πριν ευχαριστήσει τον γιατρό.

Ο Ρέινολντς έκανε την κολονοσκόπηση στα 45 του χρόνια, που είναι η συνιστώμενη ηλικία για να αρχίσουν οι συνήθεις εξετάσεις. Αν και πρόκειται για καρκίνο που μπορεί να προληφθεί, ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι η τρίτη πιο κοινή αιτία θανάτου από καρκίνο για άνδρες και γυναίκες και προβλέπεται ότι θα είναι ο κυριότερος καρκινικός θάνατος για τα άτομα κάτω των 50 ετών μέχρι το 2030.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω της εγγενούς επεμβατικότητας της διαδικασίας, πολλοί άνθρωποι αισθάνονται άβολα ακόμη και να μιλούν για κολονοσκοπήσεις, πόσο μάλλον να κάνουν μία, παρά το γεγονός ότι η έγκαιρη ανίχνευση είναι τόσο ζωτικής σημασίας. Αλλά τώρα, χάρη στον Ρέινολντς που ξεκαρδιστικά αναφέρθηκε στην εμπειρία του, το όλο θέμα μπορεί να μην φαίνεται τόσο τρομακτικό τελικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.