ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το τραγούδι της Σακίρα έστειλε τη σύντροφο του Ζ.Πικέ σε ψυχολόγο – Δεν μπορεί να διαχειριστεί την αρνητική δημοσιότητα

Τα δημοσιεύματα και η αρνητική δημοσιότητα έχουν δυσκολέψει την καθημερινότητά της

Το τραγούδι της Σακίρα έστειλε τη σύντροφο του Ζ.Πικέ σε ψυχολόγο – Δεν μπορεί να διαχειριστεί την αρνητική δημοσιότητα

Η Κλάρα Κία, η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, φαίνεται πως ξεκίνησε συνεδρίες με ψυχολόγο.

Η Κία έχει αρχίσει τις επισκέψεις σε ειδικούς για την ψυχική της υγεία από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον Πικέ. Η αναγνωρισιμότητα, τα δημοσιεύματα και η συνεχής – αρνητική τις περισσότερες φορές – προβολή της, την έχουν δυσκολέψει στην καθημερινότητά της αλλά και στην ψυχική της υγεία.

«Βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ μέρες, δουλεύοντας από απόσταση. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι κορίτσι 23 ετών και να σε συζητά όλη η Ισπανία και όλος ο κόσμος» είπε ο δημοσιογράφος, Saul Ortiz.

Το τραγούδι της Σακίρα αφήνει… αιχμές για την 23χρονη και τον Ζερλαρ Πικέ, με το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που τη συναντά στον δρόμο, αλλά και τα σχόλια μέσα στα social media εναντίον της, να την οδηγούν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.