«Τόνι σε αγαπάω» φώναζε η Ουκρανή επιχειρώντας να σπάσει την πόρτα του Βρετανού που εγκατέλειψε τα παιδιά του γι’ αυτήν

Το ερωτικό «δράμα» δεν έχει τέλος

«Τόνι σε αγαπάω» φώναζε η Ουκρανή επιχειρώντας να σπάσει την πόρτα του Βρετανού που εγκατέλειψε τα παιδιά του γι’ αυτήν

Η 22χρονη Ουκρανή Σοφία Καρκαντίμ είπε στην Daily Mail ότι η απόφαση του 30χρονου Βρετανού Τόνι Γκαρνέτ να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους μετά από 4 μόλις μήνες αφότου εγκατέλειψε την οικογένειά του για εκείνη, της ράγισε τη καρδιά.

Η νεαρή Ουκρανή, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, δημοσιεύοντας και σχετικό βίντεο, συνελήφθη εχθές το βράδυ επειδή επιχείρησε να σπάσει με κλωτσιές την πόρτα του σπιτιού στο οποίο συζούσαν πριν τον χωρισμό τους, φωνάζοντας «Τόνι σ’ αγαπάω».

«Είμαι χαμένη, συντετριμμένη και έχω ακόμα συναισθήματα για τον Τόνι», είπε η νεαρή γυναίκα μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα.

«Δεν έχω κανέναν εδώ. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω χρήματα, ούτε φίλους. Μένω σε ένα αηδιαστικό μέρος στο οποίο με έστειλε η αστυνομία στο Μπράντφορντ», συμπλήρωσε η Σοφία. Όπως εξήγησε, μετά τη χθεσινή σύλληψή της αφέθηκε ελεύθερη από τις Αρχές, με την προειδοποίηση ότι αν προσπαθούσε ξανά να επικοινωνήσει με τον Τόνι, είτε μέσω μηνύματος είτε πρόσωπο με πρόσωπο, θα κατέληγε πάλι στο τμήμα και θα απαγγέλλονταν κατηγορίες εις βάρος της.

Ο ίδιος ο 30χρονος Βρετανός, που ισχυρίζεται ότι χώρισε τη νεαρή Ουκρανή εξαιτίας της «παράλογης» συμπεριφοράς της και της επιθετικότητας που της προκαλούσε το ποτό, ζήτησε από τις Αρχές να μην ασκηθεί δίωξη εις βάρος της, σημειώνει το δημοσίευμα της Daily Mail.

«Δεν έβλαψα ποτέ τον Τόνι ούτε του επιτέθηκα. Ήμουν πολύ ταραγμένη για κάποια πράγματα που αφορούσαν την πρώην σύντροφό του, Λόρνα, και τα παιδιά τους. Εκείνος μου υποσχέθηκε ότι θα με φρόντιζε και ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Επρόκειτο να παντρευτούμε, αν και ήξερα ότι δεν μπορούσε να αποκτήσει περισσότερα παιδιά (είχε υποβληθεί σε βαζεκτομή, μια επέμβαση στείρωσης που ο ίδιος είχε εκφράσει την πρόθεση να αναστρέψει). Νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε παιδιά σε πέντε-έξι χρόνια. Τώρα όμως δεν ξέρω τι να κάνω. Πιθανόν να γυρίσω πίσω. Είμαι όμως πολύ στενοχωρημένη» δήλωσε η Σοφία.

Η νεαρή κοπέλα εξήγησε ότι η συμπεριφορά του πρώην αγαπημένου του την έχει πληγώσει και μπερδέψει: «Ονειρευόμουν να ζήσω μαζί του. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να συνέβη αυτό. Δεν με αφήνει να μπω στο σπίτι μας και έβαλε δύο φορές να με συλλάβουν επειδή προσπάθησα να τον δω και να του μιλήσω. Με χώρισε μέσω μηνύματος και με πέταξε στον δρόμο, χωρίς να νοιάζεται αν είμαι ασφαλής. Δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο που ήξερα. Ο Τόνι λέει ότι θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους, αλλά δεν ενδιαφέρεται καν για τη σύντροφό του και με πέταξε στον δρόμο».

Η Σοφία διαψεύδει τον Τόνι που ισχυρίστηκε στην Daily Mail ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο η 22χρονη πήρε ένα μαχαίρι πάνω σε έναν καβγά και το κάρφωσε στον τοίχο του σπιτιού τους. Ο 30χρονος άνδρας είπε στην Daily Mail σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε προχθές ότι αυτό το περιστατικό τον φόβισε και ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι«.

«Αυτό συνέβη πριν από δύο μήνες και δεν ήταν καν στο σπίτι… Ήμουν θυμωμένη λόγω της κατάστασης με τη γυναίκα του. Δεν έδειχνε να νοιάζεται για εμάς, για το μέλλον μας, μιλούσε συνέχεια για τα παιδιά του», λέει η Ουκρανή, κατηγορώντας τον Τόνι ότι εκείνος κατέστρεψε τη σχέση τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.