ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Τόρι Σπέλινγκ: Παραδέχεται πως ξόδεψε 400 δολάρια μέσα σε δύο ημέρες στο OnlyFans της Ντενίζ Ρίτσαρντς

«Είχα γοητευτεί και δεν πρόκειται να πω ψέματα, ήθελα να δω πώς είναι»

Τόρι Σπέλινγκ: Παραδέχεται πως ξόδεψε 400 δολάρια μέσα σε δύο ημέρες στο OnlyFans της Ντενίζ Ρίτσαρντς

H Τόρι Σπέλινγκ παραδέχτηκε πως ξόδεψε 400 δολάρια μέσα σε δύο ημέρες στο OnlyFans της καλής φίλης της Ντενίζ Ρίτσαρντς.

Η ηθοποιός άνοιξε λογαριασμό στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου πριν από έναν μόλις χρόνο, επηρεασμένη από την κόρη της και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Η Τόρι Σπέλινγκ μάλιστα, ήταν ένα από τα θύματά της, αφού μέσα σε δύο μόλις ημέρες, ξόδεψε 400 δολάρια για να δει υλικό της.

Όπως παραδέχτηκε, μιλώντας στο «Jeff Lewis Live» του SiriusXM, ήταν περίεργη να δει πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η πλατφόρμα. «Είμαστε εδώ και χρόνια φίλες. Είχα γοητευτεί γενικά από το Only Fans και δεν πρόκειται να πω ψέματα, ήθελα να δω πώς είναι», είπε αρχικά.

«Λοιπόν, το τσέκαρα και κατάλαβα ότι αν δεν εγγραφείς, δεν μπορείς να δεις τίποτα. Οπότε, έκανα συνδρομή με ψεύτικο όνομα», συμπληρώνει.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ήθελε επίσης, να τεστάρει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μία γυναίκα που έχει λογαριασμό και πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει από μια συνομιλία.

«Είναι καθηλωτικό, γιατί άκουσα την Ρίτσαρντς να λέει “αυτό που βλέπετε, μπορώ να σας το δείξω και στο ντουζ”. Παρασύρθηκα», αναφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε μάλιστα, πως: «Της έστειλα μήνυμα και της είπα “γεια σου, μου αρέσει αυτό που βλέπω, θα ήθελα να δω κι άλλα. Κατέληξα να ξοδέψω 400 δολάρια μέσα σε δύο ημέρες. Δεν μπορούσα να σταματήσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.