ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρίστρια στις ΗΠΑ έμεινε στο κρατητήριο για πέντε ώρες επειδή την πέρασαν για «συνοδό» (βίντεο)

Μια TikToker ισχυρίστηκε ότι η ίδια και μια φίλη της κρατήθηκαν από στα τελωνεία των ΗΠΑ λόγω της ομορφιάς τους

Τουρίστρια στις ΗΠΑ έμεινε στο κρατητήριο για πέντε ώρες επειδή την πέρασαν για «συνοδό» (βίντεο)

Μια TikToker ισχυρίστηκε ότι η ίδια και μια φίλη της κρατήθηκαν από στα τελωνεία των ΗΠΑ λόγω της ομορφιάς τους, ενώ χρειάστηκε να περάσουν πέντε ώρες πριν τελικά αφεθούν ελεύθερες.

Η Αυστραλή influencer Mikaela Testa, η οποία έχει 2,2 εκατομμύρια followers στο TikTok (@mikaelatesta), μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί τι συνέβη σε αυτή και στη φίλη της σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι οι υπάλληλοι υποπτεύθηκαν ότι ήταν στρίπερ ή «συνοδοί» και τη κράτησαν για πέντε ώρες.

Σε βίντεο που ήταν παρούσα και η φίλης της Trinity, εξήγησε: «Εντάξει, φτάσαμε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Ήξερα ότι τα τελωνεία εκεί ήταν πολύ αυστηρά, αλλά δεν είπα τίποτα στη φίλη μου. Την άφησα να πάει στο στόμα του λύκου. Η Trinity, με τις όμορφες επεκτάσεις βλεφαρίδων της και τα μεγάλα, χοντρά ζουμερά χείλη της, ανέβηκε με καυτή εμφάνιση στο τελωνείο των ΗΠΑ…».

@mikaelatesta Replying to @KJ ♬ original sound – Mikaela Testa

Ο τύπος από το αμερικανικό τελωνείο ρωτάει: «Είναι η πρώτη σας φορά στο Λος Άντζελες;», με εκείνη να απαντάει: «Ναι και δεν σκοπεύω να επιστρέψω».

Η Mikaela είπε ότι ο τελωνειακός υπάλληλος «την έστειλε κατευθείαν στο κρατητήριο», προσθέτοντας: «Ξέρω σίγουρα ότι νόμιζε ότι ήταν στρίπερ ή συνοδός που ήθελε να εργαστεί στις ΗΠΑ»

«Ευτυχώς δεν μας έστειλαν σπίτι», συνέχισε η Mikaela.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 111.000 likes και περισσότερες από 800.000 προβολές, μαζί με εκατοντάδες σχόλια από έκπληκτους TikTokers.

Μια κοπέλα, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι έχει βιώσει κάτι παρόμοιο, γράφοντας: «Το τελωνείο του LAX είναι το χειρότερο! Κάθε φορά που μου λένε ότι είμαι πολύ νέα και πολύ όμορφη για να ταξιδεύω μόνη μου και με ρωτούν πώς πλήρωσα μόνη μου αυτές τις πτήσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.