ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τους αρέσει να ασκούν κριτική: Τα δύο ζώδια που μιλάνε για τους άλλους πίσω από την πλάτη τους

Μπροστά στους άλλους είναι αρκετά ευγενικοί ενώ πίσω από την πλάτη τους σχολιάζουν συνέχεια και κριτικάρουν το κάθε τι

Τους αρέσει να ασκούν κριτική: Τα δύο ζώδια που μιλάνε για τους άλλους πίσω από την πλάτη τους

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία έχουν κυριολεκτικά σύστημα να ασκούν κριτική και να σχολιάζουν άλλους ανθρώπους πίσω από την πλάτη τους.

Είναι κάτι που τους βγαίνει πηγαία και κάνουν από πολύ μικρή ηλικία και πολλές φορές μάλιστα δεν μπορούν καν να το αναγνωρίσουν και νομίζουν ότι είναι φυσιολογικό.

Μπροστά στους άλλους είναι αρκετά ευγενικοί ενώ πίσω από την πλάτη τους σχολιάζουν συνέχεια και κριτικάρουν το κάθε τι.

Σίγουρα όλοι μας το έχουμε κάνει κάποια στιγμή, ωστόσο σύμφωνα με τα άστρα και τους πλανήτες μερικοί το έχουν σύστημα.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι αυτά τα ζώδια που έχουν σύστημα να κριτικάρουν και να μιλάνε για τους άλλους πίσω από την πλάτη τους:

Ιχθύς

Παρόλο που φαίνονται πολύ αθώα ζώδια στην πραγματικότητα δεν είναι, αφού πολύ εύκολα θα μιλήσουν αρνητικά για τους άλλους πίσω από την πλάτη τους.

Δυσκολεύονται πάρα πολύ να μιλήσουν ξεκάθαρα και να βρουν το θάρρος να πουν όσα νοιώθουν κι έτσι προτιμούν αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο δεν το κάνουν από κακία, αφού είναι κάτι που έχουν σύστημα και τους βγαίνει εντελώς πηγαία.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερη περίπτωση αφού θα πουν συνήθως και ξεκάθαρα όσα σκέφτονται και θα συνεχίσουν όμως να μιλάνε πίσω από την πλάτη των άλλων.

Όσο και αν πολλές φορές προσπαθήσουν να κρατηθούν και να μην μιλήσουν, τους βγαίνει αυθόρμητα και το πρόβλημα είναι ότι είναι ασταμάτητοι. Γενικότερα αν ξεκινήσουν να σχολιάζουν δεν μπορούν με τίποτα να σταματήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.