ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τους περιμένει δύσκολος μήνας: Τα τέσσερα ζώδια που είναι αρκετά πιθανό να χωρίσουν τον Ιούλιο

Ποιοι πρέπει να προετοιμαστούν για όσα θα βιώσουν τις επόμενες ημέρες

Τους περιμένει δύσκολος μήνας: Τα τέσσερα ζώδια που είναι αρκετά πιθανό να χωρίσουν τον Ιούλιο

Ας μην κρυβόμαστε, κάποιες φορές, αν όχι όλες, όταν μια σχέση βρίσκεται στο τέλος της δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, ούτε καν μέσα μας, αλλά συμβαίνει και όσο πιο νωρίς συμφιλιωθούμε με αυτή την ιδέα, τόσο πιο εύκολο θα είναι για όλους.

Αν ανήκετε μάλιστα σε ένα από τα παρακάτω τέσσερα ζώδια, είναι πιθανότερο μέσα στον Ιούλιο να ζήσετε ένα χωρισμό.

Κριός

Οι δύσκολες συνθήκες θα σας οδηγήσουν στα όριά σας και θα νιώσετε παγιδευμένες στην ερωτική ζωή σας – παρόλο που στους υπόλοιπους τομείς τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν πολύ καλά. Τουλάχιστον θα έχετε το χρόνο και την ψυχραιμία να σκεφτείτε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στη σχέση με το σύντροφό σας.

Ωστόσο δεν θα έχετε άλλη επιλογή παρά να έρθετε αντιμέτωπες με την πραγματικότητα, που στη δική σας περίπτωση σημαίνει ότι η δική σας διαδικασία θεραπείας θα έχει το τίμημά της.

Δίδυμοι

Αυτόν το μήνα θα αναρωτηθείτε αν έχετε χάσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια από τη ζωή σας και θα αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να στηριχτείτε στην αγάπη. Δεν είναι η πρώτη φορά που σας συμβαίνει και ξέρετε πολύ καλά αυτό το συναίσθημα.

Ήδη έχετε αρχίσει να νιώθετε τους χτύπους της καρδιάς σας, πληγωμένης από την προοπτική της απώλειας, και καθώς περνούν οι μέρες θα αισθανθείτε ότι η μόνη σας επιλογή είναι να βγείτε από το χορό. Ο έρωτας που ζήσατε κάποτε έχει γίνει μια σκιά του κι αυτό σας στεναχωρεί βαθιά, ταυτόχρονα όμως ξέρετε ότι θα επιβιώσετε και πάλι.

Παρθένος

Αυτές τις μέρες θα συμφιλιωθείτε με κάποιες αλήθειες στη ζωή σας που είχατε απωθήσει βαθιά μέσα σας. Θα καταλάβετε ότι το αίσθημα κενού έχει να κάνει με το τέλος του έρωτα για το σύντροφό σας.

Παρόλο που η διατήρηση αυτής της σχέσης ήταν ψηλά στις προτεραιότητές σας, πλέον συνειδητοποιείτε ότι δεν περνούν όλα από το χέρι σας. Μέχρι τώρα είχατε προσποιηθεί ότι όλα πήγαιναν καλά, όμως μέσα στον Ιούλιο θα καταλάβετε ότι όσο κι αν σας πονάει, ένας χωρισμός είναι το επόμενο βήμα για να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Σκορπιός

Ο Άρης θα φέρει ένταση στη ζωή σας, η οποία θα φτάσει στο αποκορύφωμά της μέχρι την τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου, κάνοντάς σας να νιώθετε απελπισία. Εδώ και καιρό η ερωτική ζωή σας παραπαίει στο χείλος της καταστροφής, αλλά όπως και όλοι οι άλλοι, δεν θέλατε μέχρι τώρα να το παραδεχτείτε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο μέχρι το τέλος του Ιουλίου η κατάσταση θα σας οδηγήσει κάπου αλλού, καθώς δεν θα αντέχετε άλλο να νιώθετε ότι η ζωή σάς προσπερνάει. Δεν θα θέλετε να προσποιηθείτε ούτε μέρα παραπάνω. Μπορεί τώρα να πονάτε, αλλά αυτή η δύσκολη απόφαση θα σας βγει σε καλό τελικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.