ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τους περιμένουν ζόρικες ημέρες: Τα δύο ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Ιούλιο

Θα κληθούν να λύσουν κάθε εκκρεμότητα και να βάλουν σε μια σειρά τυχόν παρεξηγήσεις με το περιβάλλον τους

Τους περιμένουν ζόρικες ημέρες: Τα δύο ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Ιούλιο

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία πρόκειται να περάσουν έναν αρκετά δύσκολο και απαιτητικό Ιούλιο, ενώ οι προκλήσεις και οι δυσκολίες θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Όσον αφορά τα ερωτικά θα υπάρξουν αρκετά ξεκαθαρίσματα και διλήμματα ενώ θα κληθούμε όλοι να πάρουμε αποφάσεις που για καιρό αποφεύγαμε οι οποίες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον μας.

Μάλιστα αυτή η κατάσταση θα κορυφωθεί στις 23 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα μπει σε φαινομενικά αναδρομή πορεία και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο απαιτητικά και δύσκολα με τα οικονομικά ζητήματα να μπαίνουν επίσης στην σχέση με τα ζευγάρια να βιώνουν τεταμένη ατμόσφαιρα εντός σπιτιού.

Παράλληλα τα ζώδια θα κληθούν να λύσουν κάθε εκκρεμότητα και να βάλουν σε μια σειρά τυχόν παρεξηγήσεις με το περιβάλλον τους και να ξεκαθαρίσουν γκρίζες ζώνες που για καιρό τους δημιουργούσαν άγχος και ανασφάλεια.

Επιπλέον από τις 28 Ιουλίου και μετά η καθημερινότητα θα γίνει λίγο πιο απαιτητική για μερικούς με αποτέλεσμα οι μέρες να μην θυμίζουν με τίποτα τις ιδανικά ξέγνοιαστες που επιθυμούμε όλοι για το Καλοκαίρι μας.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι τα ζώδια που θα περάσουν έναν απαιτητικό και δύσκολο Ιούλιο:

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι ζώδια που θα περάσουν δύσκολο μήνα και θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί σε κάθε τομέα αλλά ειδικότερα στον οικονομικό και επαγγελματικό τους.

Συγκεκριμένα είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάποια νέα πρόταση η οποία μπορεί να αφορά τελείως διαφορετικό αντικείμενο εργασίας με αυτό που κάνουν τώρα και να πρέπει να ζυγίσουν καλά τα υπέρ και τα κατά. Παράλληλα ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις και καβγάδες μέσα στο σπίτι τους με αποτέλεσμα να υπάρχει τεταμένο κλίμα.

Ιχθύς

Ο Ιούλιος αποτελεί έναν μήνα που θα τους δυσκολέψει αρκετά, καθώς ειδικότερα ο επαγγελματικός τους τομέας θα τους ταλαιπωρήσει. Συγκεκριμένα θα βάλουν κάτω ένα προς ένα όλα όσα τα απασχολούσαν και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τα λύσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο καθώς είναι προβλήματα χρόνων που για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθούσαν σκόπιμα να εθελοτυφλούν. Επιπλέον, θα υπάρχει μία γενικότερη τάση παρεξηγήσεων με το περιβάλλον τους, ειδικότερα για όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.