ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τριαντάφυλλος: «Την Καρολίνα πάρε τη στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου – Όποιος κατάλαβε κατάλαβε»

«Στην καλύβα είχα πάει πολλές φορές για να κλέψω φαγητό και να φάω. Πού να ξέρω ότι θα γίνει σουίτα ξενοδοχείου»

Τριαντάφυλλος: «Την Καρολίνα πάρε τη στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου – Όποιος κατάλαβε κατάλαβε»

Ο Τριαντάφυλλος, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στο «Πρωινό μας» σχολίασε μεταξύ άλλων έκανε το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε μεταξύ του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Καλύβα.

Όσον αφορά την Καρολίνα, η οποία προκάλεσε σκάνδαλο εν μέσω της σχέσης της με τον Μπο ο Τριαντάφυλλος είπε: «Την Καρολίνα πάρε τη στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Τι για ποιο λόγο; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και του χρόνου. Άκουσα την Καρολίνα να λέει άλλα πράγματα, ότι δεν είναι έτσι, ότι δεν είχαν και τόσο σχέση, δεν ξέρεις και τι να πιστέψεις τώρα. Αλλά από τη στιγμή που ο άνθρωπος λέει ότι ήταν μαζί. Είναι περίεργο».

Αναφορικά με την περίφημη καλύβα στην οποία γίνονταν οι συναντήσεις των παικτών ο τραγουδιστής αποκάλυψε:

«Στη συγκεκριμένη καλύβα είχα πάει πολλές φορές για να κλέψω φαγητό και να φάω. Πού να ξέρω ότι θα γίνει σουίτα ξενοδοχείου. Δεν είχα αντιληφθεί τότε παίκτες να πηγαίνουν εκεί, εκτός από τον Σάκη και τη Μαριαλένα που ήταν μαζί».

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου έκανε δηλώσεις για την Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη σχέση του άλλοτε σύντροφό της, Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα:

«Με την Ελευθερία μιλάμε, είμαστε πολύ φίλοι. Είμαστε σαν αδέλφια έχουμε περάσει πολλά μαζί. Είναι στενοχωρημένη με όλο αυτό το θέμα, γιατί φέρθηκε ωραία στον Μάριο. Πάει και εκείνη να παλέψει εκεί, είναι μαχήτρια, μακάρι να τα καταφέρει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.