ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου: Δείτε ποια είναι τα δύο ζώδια που θα ευνοηθούν

Θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου

Τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου: Δείτε ποια είναι τα δύο ζώδια που θα ευνοηθούν

Όλα τα ζώδια, αναμένεται να επηρεαστούν και κυρίως να ευνοηθούν από το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 29 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ο Κρόνος έκανε την είσοδο του στους Ιχθείς τον Μάρτιο και το συγκεκριμένο αποτελεί το πρώτο τρίγωνο που θα σχηματιστεί.

Ο Κρόνος αποτελεί έναν πλανήτη αρκετά αυστηρό ωστόσο παράλληλα είναι και επιβραβευτικός καθώς αναγνωρίζει την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που κάνει ο ζωδιακός κύκλος.

Πολλές φορές τους βάζει όλους σε μια διαδικασία να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και δοκιμάζει την υπευθυνότητα και την πειθαρχία τους.

Έτσι, αρκετές φορές τα ζώδια μπορεί με αυτό τον τρόπο να νοιώθουν ότι τους δυσκολεύει αν και στην πραγματικότητα αυτό είναι μόνο ένα τεστ για το αν αξίζουν να επωφεληθούν αυτά που τους επιφυλάσσει για το μέλλον.

Η συγκεκριμένη ευνοϊκή του όψη, θα ωφελήσει κυρίως τις καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες και θα δημιουργήσει ασφαλές περιβάλλον προκειμένου να ξεκαθαριστεί κάθε τι μη συγκεκριμένο και να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικές και ουσιαστικές ανάγκες των ζωδίων.

Αυτό όπως είναι λογικό έχει ως φυσικό επακόλουθο να τους δώσει άλλον αέρα και να τους εφοδιάσει με αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα θα τους κάνει να νοιώσουν ότι βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Όλος ο ζωδιακός κύκλος πρόκειται να ευνοηθεί, ωστόσο ειδικότερα δύο είναι εκείνοι που θα νοιώσουν τις μεγαλύτερες θετικές αλλαγές.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα δυο ζώδια που θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου:

Σκορπιός

Επιτέλους ήρθε η στιγμή τα αγαπημένα μας ζώδια να αλλάξουν πορεία και να πάρουν την ανάσα αυτοπεποίθησης που τόσο πολύ είχαν ανάγκη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν πέσει αρκετά με αποτέλεσμα να διστάζουν να κάνουν πράγματα που θα τους ευνοούσαν και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες.

Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου θα τους δώσει την ανάσα που τόσο πολύ είχαν ανάγκη και θα αποτελέσει έναυσμα για να κάνουν νέα βήματα.

Καρκίνος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου θα τους κάνει να ακτινοβολούν και να γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και χαρά. Αυτό θα τους ευνοήσει γενικότερα σε κάθε τομέα, ωστόσο ειδικότερα στον ερωτικό πρόκειται να ακτινοβολούν κάτι το οποίο φυσικά και θα προσελκύσει πολλούς ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.