ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Τρώγονται» με το παραμικρό: Οι συνδυασμοί ζωδίων που τσακώνονται συνέχεια

Δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους

«Τρώγονται» με το παραμικρό: Οι συνδυασμοί ζωδίων που τσακώνονται συνέχεια

Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων, οι οποίοι δεν μπορούν να ταιριάξουν ούτε στο ελάχιστο.

Παρόλο που βάζουν τα δυνατά τους να περάσουν μία ήρεμη ημέρα χωρίς εντάσεις και προβλήματα, πάντα κάτι συμβαίνει και ξεσπάει ένας καβγάς.

Συνεχώς εξαπολύει κατηγορίες ο ένας στον άλλον, ενώ όσον αφορά τις διαφωνίες τους, πάντα ξεσπά πόλεμος καθώς κανένας από τους δύο δεν υποχωρεί.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι τα ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους και συνέχεια τσακώνονται:

Ταύρος και Τοξότης

Οι Τοξότες γενικότερα είναι περίπλοκα ζώδια που είναι δύσκολο να κοντρολάρει κάποιος. Ο συνδυασμός δε με τους Ταύρους που είναι αρκετά ήρεμοι και απλοί δημιουργεί ένα τεράστιο χάσμα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν συνεχώς εντάσεις.

Δεν μπορούν με τίποτα να βρουν ισορροπία μεταξύ τους, ενώ δεν κάνει ποτέ κανένας πίσω.

Αιγόκερως και Δίδυμος

Οι Αιγόκεροι είναι αρκετά πεισματάρικα ζώδια, που δύσκολα θα παραδεχτούν ότι έχουν άδικο. Οι Δίδυμοι από την άλλη αυτή είναι μία συμπεριφορά που δεν μπορούν με τίποτα να αποδεχτούν, με αποτέλεσμα να ξεσπάει… εμφύλιος πόλεμος με κάθε ευκαιρία.

Δεν μπορούν με τίποτα να βρουν μέση λύση στα προβλήματά τους, ενώ τα παράπονα που κάνει ο ένας στον άλλον είναι στην πραγματικότητα ένας φαύλος κύκλος που δεν τελειώνει ποτέ.

Καρκίνος και Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θεωρούνται ελεύθερα πνεύματα και ακόμη και αν βρίσκονται σε σοβαρή σχέση, βαθιά μέσα τους επιθυμούν και την ανεξαρτησία τους.

Οι Καρκίνοι από την άλλη είναι πολύ ευαίσθητα και συναισθηματικά ζώδια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν με τίποτα να δεχτούν τις περιόδους που οι Υδροχόοι περνάνε τις “κρίσεις” τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.