ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρολάρισμα στο διαδίκτυο: Μια personal trainer που έχει παχύσαρκο άνδρα βγάζουν 10.000 δολάρια τον μήνα!

«Είναι ψεύτικη σχέση» πιστεύουν οι χρήστες στα social media

Τρολάρισμα στο διαδίκτυο: Μια personal trainer που έχει παχύσαρκο άνδρα βγάζουν 10.000 δολάρια τον μήνα!

Ένα ζευγάρι δέχεται τρομερό τρολάρισμα στο διαδίκτυο για την τεράστια διαφορά κιλών που έχει, όμως μέσω των social media όπου προβάλει την σχέση του, έχει καταφέρει να κερδίζει 10.000 δολάρια τον μήνα.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 28χρονη personal trainer Sienna Keera παρακολουθούσε την σειρά «People Just Do Nothing» το 2018, όταν παρατήρησε τον επίσης 28χρονο, ηθοποιό George Keywood.

Έτσι, τον έψαξε στο Instagram και εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση για να έρθουν σε επαφή, παρά την απόσταση των 10.000 μιλίων που υπήρχε μεταξύ τους, αφού εκείνη έμενε στην Αυστραλία κι αυτός στην Βρετανία.


Ξεκίνησαν λοιπόν, να ανταλλάσσουν γραπτά μηνύματα μεταξύ τους και τον Ιανουάριο του 2019, η Sienna Keera ταξίδεψε μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο για να γνωρίσει από κοντά τον George Keywood. Έκτοτε έμειναν μαζί για έξι εβδομάδες κάνοντας τον γύρο της Ευρώπης, μέχρι που βρέθηκαν σε μια γόνδολα στη Βενετία, όπου ο 28χρονος έκανε την πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2022 και πλέον έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, ενώ δέχονται έναν «πόλεμο» από τρολς του διαδικτύου για την επιλογή να ζήσουν μαζί.


Ψεύτικη σχέση…

Το ζευγάρι όπως αναφέρει πλέον ανεβάζει στα social media και ιδιαίτερα στο TikTok τρία βίντεο την ημέρα, όπου κεντρικός πρωταγωνιστής είναι συνήθως ο George Keywood, ο οποίος ως ηθοποιός χορεύει, λέει αστεία και σχολιάζει τις αρνητικές κριτικές.

Παρόλα αυτά, τα τρολς κατηγορούν συνέχεια το συγκεκριμένο ζευγάρι ότι υποδύεται και πως όλα γίνονται για την δημοσιότητα.


«Είναι ψεύτικη σχέση» και σίγουρα και «οι δύο είστε ηθοποιοί, δείτε την διαφορά στα κιλά σας, είναι μόνο μερικές αρνητικές αντιδράσεις». Μάλιστα, μερικοί αποκαλούν «προικοθήρα» την 28χρονη και αναφέρουν ότι «εάν σε πραγματικά σε ενδιέφερε η υγεία του, ως personal trainer θα έκανες κάτι».

Η Sienna Keera και ο George Keywood όμως, δηλώνουν τρισευτυχισμένοι και ότι θέλουν να σπάσουν τα στερεότυπα που υπάρχουν για τα ζευγάρια με διαφορά κιλών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλουμε να σπάσουμε το στίγμα που υπάρχει σε σχέσεις, όπου εντοπίζεται τεράστια διαφορά στα κιλά. Η αγάπη δεν γνωρίζει περιορισμούς», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.