Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Παντρεύτηκαν και με εντυπωσιακό θρησκευτικό γάμο (φωτο-βίντεο)

Ένα μήνα μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Λας Βέγκας

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Παντρεύτηκαν και με εντυπωσιακό θρησκευτικό γάμο (φωτο-βίντεο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν για δεύτερη το βράδυ του Σαββάτου στο κτήμα του ηθοποιού στην Τζόρτζια σε μια άκρως εντυπωσιακή τελετή.

Η Λατίνα σταρ και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ένα μόλις μήνα μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Λας Βέγκας, θέλησαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στις οικογένειές τους, αλλά και τους φίλους τους. Μπορεί ο πρώτος γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ να έγινε κρυφά και να αποτέλεσε μία προσωπική υπόθεση, όμως οι δυό τους οργάνωσαν μία ακόμα τελετή για να παραβρεθούν όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι και τα φλας των παπαράτσι.

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης με βάρκα και στη συνέχεια χαιρέτησε τους λαμπερούς καλεσμένους του.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να φτάνει ακόμα και τα 25 εκατ. δολάρια.


Στη λίστα των καλεσμένων βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ και η Ντρέα Ντε Ματέο.

Το τριήμερο πάρτι τους ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή, με πικ νικ στον κήπο του κτήματος στο Riceboro. Όλοι οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών φορούσαν λευκά ρούχα, για να εναρμονίζονται με τα πολυτελή διακοσμητικά και τις συνθέσεις με τα λουλούδια.
Για την γαμήλια τελετή η Λόπεζ επιθυμούσε τον καλύτερο λειτουργό για τον γάμο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον διάσημο life coach και συγγραφέα, Τζέι Σέτι.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον πολυτελή γάμο του διάσημου ζευγαριού:  jlo-gamos__2_ jlo-gamos__1_

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
jlo-gamos__3_
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.