ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζένιφερ Λόπεζ: Κι όμως η καλύτερη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί δεν είναι η «αγαπημένη» της (φωτο)

Το «αγαπημένο της look όλων των εποχών»

Τζένιφερ Λόπεζ: Κι όμως η καλύτερη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί δεν είναι η «αγαπημένη» της (φωτο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ειλικρινής, ακόμη και όταν πρόκειται για το διασημότερο φόρεμα στον κόσμο με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google.

Σε νέα συνέντευξη για το 73 Questions της Vogue, η 53χρονη τραγουδίστρια σχολίασε μεταξύ άλλων την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και κλήθηκε επίσης να απαντήσει ποιο είναι το «αγαπημένο της look όλων των εποχών».

Στα πρώτα βήματα της καριέρα της, είχε εμφανιστεί στην πρεμιέρα του «Mi Vida Loca», το 1994, με ένα μπεζ-καφέ μίνι φόρεμα με κουμπιά- η πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί.

«Η πρώτη μου πρεμιέρα – Θεέ μου, ήταν ένα μίνι φόρεμα από πολυεστέρα σε ένα χρώμα που έμοιαζε με άμμο και κακά και είχε κουμπιά», είπε για την εμφάνισή της γελώντας.

Όσο για το αγαπημένο της outfit; «Νομίζω ότι ο κόσμος θα πίστευε ότι είναι το πράσινο φόρεμα Versace γιατί είναι το πιο διάσημο», λέει. «Αλλά μάλλον θα πω… βασικά είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι η μόνη διαφορά μεταξύ Καλιφόρνιας και Μπρονξ, από όπου κατάγεται, είναι «το μέγεθος της ντουλάπας» της, ενώ περιέγραψε το προσωπικό της στυλ ως «κάπως χαλαρό και αγορίστικο, με λίγες σέξι πινελιές».

Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, σε ηλικία 50 ετών, έγινε πρωτοσέλιδο για άλλη μια φορά κλείνοντας την πασαρέλα του οίκου Versace με μια ανανεωμένη εκδοχή του φορέματος που την έκανε σταρ.

Από το ντεμπούτο του, το δημοφιλές μοτίβο έχει εμφανιστεί σε αθλητικά παπούτσια, παντελόνια και πουκάμισα – χωρίς να υπολογίσουμε τις απομιμήσεις.

Το 2019 αποκάλυψε ότι το look στα Grammy του 2000 προέκυψε τελευταία στιγμή, καθώς εκείνη την εποχή ήταν απασχολημένη με τα γυρίσματα του «Wedding Planner», όπως είπε στη σειρά Moments of Fashion στο YouTube.

Είχε να επιλέξει ανάμεσα σε μόνο δύο φορέματα, και το ένα ήταν «το φόρεμα Versace με σχέδιο τύπου ζούγκλας», το οποίο είχε ήδη φορεθεί από τρία άλλα άτομα: Σάντρα Μπούλοκ, Τζέρι Χάλιγουελ και την ίδια τη σχεδιάστρια Ντονατέλα Βερσάτζε.

Παρά τις ανησυχίες ότι «το στήθος της θα πεταχτεί στη σκηνή», επέλεξε το φόρεμα και έγραψε ιστορία στη μόδα, δημιουργώντας την αναζήτηση εικόνων στο Google, επειδή αμέτρητοι άνθρωποι έψαχναν φωτογραφίες του συγκεκριμένου ρούχου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν έκλεισε το σόου του οίκου Versace με μια τροποποιημένη εκδοχή του, ακόμα και η Άννα Γουίντουρ εθεάθη να χαμογελάει ενώ χειροκροτούσε όρθια την Τζένιφερ Λόπεζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.