ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τζόνι Ντεπ: Ποια είναι η νεαρή γυναίκα με την οποία εθεάθη μαζί στην Πράγα (βίντεο)

Ο ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις μέρες σε περιοδεία στην Ευρώπη

Τζόνι Ντεπ: Ποια είναι η νεαρή γυναίκα με την οποία εθεάθη μαζί στην Πράγα (βίντεο)

Έξι μήνες μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ την οποία και κέρδισε με αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων, ο ηθοποιός εθεάθη στη συναυλία στην Πράγα, παρέα με τη δικηγόρο του Καμίλ Βάσκεζ.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις μέρες σε περιοδεία στην Ευρώπη με τον κιθαρίστα και χρόνια φίλο του, Τζεφ Μπεκ. Στο βίντεο που έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο δείχνει τον Ντεπ ιδιαίτερα ενθουσιασμένο που εντοπίζει στο κοινό τη Βάσκεζ, ενώ η ίδια φαίνεται να συστήνει στον ηθοποιό τον φημολογούμενο σύντροφό της, Έντουαρντ Όουεν. Οι δύο άντρες δίνουν μία χειραψία και αγκαλιάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καμίλ Βάσκεζ μετά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ στη δίκη, απέκτησε φανατικό κοινό και φημολογείται πως δέχεται καταιγισμό προτάσεων τόσο από πολλές δικηγορικές εταιρείες που τη θέλουν στο δυναμικό τους, όσο και από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα που βλέπουν στο πρόσωπό της μια σταρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.