Τζορτζ Κλούνεϊ: Δώρισε 20.000 ευρώ στους κατοίκους ενός γαλλικού χωριού που επλήγη από τις πλημμύρες

Ο ηθοποιός δώρισε τα χρήματα για τη στέγαση των κατοίκων για έξι μήνες καθώς επισκεύαζαν τα σπίτια τους

Τζορτζ Κλούνεϊ: Δώρισε 20.000 ευρώ στους κατοίκους ενός γαλλικού χωριού που επλήγη από τις πλημμύρες

Ο δήμαρχος της περιοχής, Ζερεμί Τζουλιάνο, αποκάλυψε τη δωρεά του Τζορτζ Κλούνεϊ μετά τις πλημμύρες που υπέστη η Λε Βαλ στη νοτιοανατολική Γαλλία, χαρακτηρίζοντας τη συνεισφορά του «τεράστια».

Η περιοχή επλήγη από σαρωτικές πλημμύρες τον Οκτώβριο του 2021. Ο ηθοποιός δώρισε 20.000 ευρώ για τη στέγαση των κατοίκων για έξι μήνες καθώς επισκεύαζαν τα σπίτια τους.

Ο δήμαρχος ανέφερε στους «Times», ότι στην αρχή δεν έγινε γνωστή η δωρεά καθώς ο ηθοποιός δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί. «Τώρα βρισκόμαστε στη φάση της ανοικοδόμησης της πόλης και γι’ αυτό πίεσα να το πούμε για να γνωρίζουν οι πληγέντες ποιος έκανε αυτή τη δωρεά».

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν, έναν αμπελώνα κοντά στην περιοχή που επλήγη. Το ζευγάρι αγόρασε το κτήμα «Ντομέν ντι Καναντέλ» στην περιοχή Μπρινιόλ το 2021, λίγους μήνες πριν τις καταστροφικές πλημμύρες έναντι 6,2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Tatler.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κτήμα περιλαμβάνει μια αγροικία του 18ου αιώνα, ελαιώνα, πισίνα, γήπεδο τένις και έναν αμπελώνα 25 στρεμμάτων. Απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διάσημο κτήμα του Μπραντ Πιτ και σε κοντινή απόσταση από το «Σατό Μαργκουί», του σκηνοθέτη και παραγωγού Τζορτζ Λούκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.