Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Β.Καζούλης για την κόρη του: «Την έκανα σε ηλικία παππού – Έτσι τα έφερε η ζωή»

«Έχει πάρει από εμένα και είναι χαλαρή και γλυκιά»

Β.Καζούλης για την κόρη του: «Την έκανα σε ηλικία παππού – Έτσι τα έφερε η ζωή»

Ο Βασίλης Καζούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την κόρη του λέγοντας χαρακτηριστικά πως «την έκανα σε ηλικία παππού».

Ο Βασίλης Καζούλης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε πατέρας σε μεγάλη ηλικία. «Έκανα την κόρη μου σε ηλικία παππού. Να τα λέμε όλα. Είμαι εκεί 100%, δεν το συζητώ. Έτσι τα έφερε η ζωή», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι παρά τη διαφορά ηλικίας, είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε εκείνη.

Ο ίδιος περιέγραψε την 16χρονη κόρη του ως ένα ήρεμο και γλυκό κορίτσι που του μοιάζει στον χαρακτήρα. «Η κόρη μου έχει πάρει από εμένα και είναι χαλαρή και γλυκιά. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Νομίζω καταλαβαίνει ποιος είμαι, έρχεται στις συναυλίες και χαίρεται», ανέφερε συγκινημένος.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Βασίλης Καζούλης έκανε μια αναδρομή στα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής, αποκαλύπτοντας ότι η μεγάλη του επιθυμία δεν ήταν να γίνει διάσημος τραγουδιστής, αλλά να γράφει στίχους.

«Μαθαίνοντας από αυτά που άκουγα, ο πόθος μου ήταν να γράψω στίχους. Αυτό ήθελα να κάνω, μου έβγαινε», εξήγησε, αναφέροντας ότι τα πρώτα του τραγούδια ήταν «απλά και αστεία» και δεν τα κράτησε ποτέ.

Μίλησε ακόμα για την εποχή που το τραγούδι του «Η Φανή» έγινε μεγάλη επιτυχία, χωρίς το ευρύ κοινό να γνωρίζει ποιος κρυβόταν πίσω από αυτό. «Η Φανή ακουγόταν αλλά δεν είχε βγει το πρόσωπό μου. Τα ραδιόφωνα δεν έλεγαν το όνομα. Μετά τον τρίτο δίσκο άρχισε να ακούγεται το όνομα μου», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως ένας νέος καλλιτέχνης χωρίς γνωριμίες στον χώρο. «Δεν εισέπραξα τίποτα, δεν είχα τον τρόπο να το κάνω. Δεν είχα γνωστούς στον μουσικό χώρο», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.