
Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε νέες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις διακοπές του στην Κρήτη.
Ο ηθοποιός επισκέπτεται πολύ συχνά την Κρήτη, τόσο μόνος του, όσο και με τη Δέσποινα Βανδή. Το βράδυ της Κυριακής 24 Αυγούστου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο με το ψάρι, που ετοιμαζόταν να φάει σε μαγαζί των Χανίων, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν «τέλειο».
Δείτε την ανάρτησή του

Τον περασμένο Μάιο, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είχαν επιλέξει τη νότια Κρήτη για τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές. Τότε, η Δέσποινα Βανδή είχε αναρτήσει κοινή φωτογραφία τους στα social media ποζάροντας με τον σύντροφό της στη θάλασσα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.