ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Β.Τριφύλλη για την δικαστική διαμάχη Παπαγιάννη-Παυλίδου: «Της είχα πει να μην το συνεχίσει τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη;»

Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό για το οποίο κατηγορήθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης

Β.Τριφύλλη για την δικαστική διαμάχη Παπαγιάννη-Παυλίδου: «Της είχα πει να μην το συνεχίσει τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη;»

Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε για την ελληνική τηλεόραση, για τη δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την λέξη «ανακατώστρα», την οποία χρησιμοποίησε για να περιγράψει τη  Σοφία Παυλίδου.

Μεταξύ άλλων η Βάσια Τριφύλλη τόνισε ότι δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό, για το οποίο κατηγορήθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης, αλλά αποκάλυψε πως ο ηθοποιός, είχε ζητήσει συγγνώμη ενώπιον όλου του θιάσου: «Είχα πει στη Σοφία να μην το συνεχίσει. Ωραία, και τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη; Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;». 

Όσον αφορά στο σχόλιο «ανακατώστρα»: «Εν τη ρύμη του λόγου το είπα, δεν το είπα ως επαγγελματική διαστροφή της κοπέλας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.