Βαλάντης: «Ήταν άτιμο αυτό από την πλευρά της εκπομπής και της κα. Καινούργιου – Ήταν στημένο»

«Έπρεπε να μιλάνε με πιο όμορφο τρόπο γιατί έχω τρία παιδιά»

Βαλάντης: «Ήταν άτιμο αυτό από την πλευρά της εκπομπής και της κα. Καινούργιου – Ήταν στημένο»

Μεγάλη ήταν η ένταση που επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανάμεσα στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, τον Βαλάντη και τον Γιώργο Λάγιο.

Ο Βαλάντης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» για το περιστατικό, αλλά και για την αγωγή που θα καταθέσει εναντίον του Γιώργου Λάγιου.

«Βεβαίως και δεν κάνω πίσω. Θα κατατεθεί η αγωγή εντός της εβδομάδας από το δικηγόρο μου προς τον Γιώργο Λάγιο. Έστειλα δύο εξώδικα στην πόρτα του αλλά αδιαφόρησε. Το μόνο που έκανε ήταν να ζητάει μια τηλεμάζωξη με δικηγόρους και ψυχιάτρους. Ζητά τη δημοσιότητα διακαώς με ό,τι μπορεί να κάνει.

Ο κύριος αυτός ξεκίνησε να μιλάει για εμένα μέσω Instagram μετά το περιστατικό που έγινε με τη Μυριέλλα στο Survivor, το οποίο ήταν και κομμένο, ήταν ένα απόσπασμα της συζήτησής μας.

Τα παράπονά του ας τα κάνει στο Survivor αν νομίζει ότι έχω κάνει τόσο κακό στον κόσμο. Θα τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος για αυτό που έκανε», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής αναφορικά με την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά εναντίον του Γιώργου Λάγιου για όσα είπε για εκείνον όσο ήταν στο Survivor.

Αναφερόμενος στο περιστατικό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο ίδιος είπε ότι: «Με στεναχώρησε ης συμπεριφορά της κα. Καινούργιου. Με εμφάνισε στον αέρα και με ρώτησε αν θα ήθελα να συνομιλήσω με το Γιώργο Λάγιο.

Δεν ήθελα να φανώ αγενής και αναγκάστηκα να τον ακούω. Ήταν άτιμο αυτό από την πλευρά της εκπομπής και της κα. Καινούργιου. Ήταν στημένο, το είχαν στήσει ώστε να μην μπορώ να πω όχι. Αισθάνομαι πολύ άσχημα, απορώ πώς βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους, το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν τις ζωές των άλλων και να βγάζουν λεφτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έπρεπε να μιλάνε με πιο όμορφο τρόπο γιατί έχω τρία παιδιά, δεν μπορούν να ακούν από τον καθένα ότι ο μπαμπάς τους μπορεί να χειροδικήσει ή να είναι ένα τέρας. Τους είπα ότι αφού δεν είστε γονείς δεν μπορείτε να καταλάβετε, για αυτό φέρεστε έτσι», τόνισε ο Βαλάντης κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.