ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βασίλης Γκουρούσης: «Μακάρι να μην ξαναβρεθούμε ποτέ με την Τέτα Καμπουρέλη»

«Ορισμένα πράγματα στη ζωή τα αφήνεις πίσω και προχωράς»

Βασίλης Γκουρούσης: «Μακάρι να μην ξαναβρεθούμε ποτέ με την Τέτα Καμπουρέλη»

Ο Βασίλης Γκουρούσης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων μίλησε για την Τέτα Καμπουρέλη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ιδανικά δεν θα ήθελε να ξαναβρεθεί τυχαία στο ίδιο μέρος με την πρώην σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Εγώ συνοδεύομαι από τον κο Κωστίδη αλλά, ναι χαιρετηθήκαμε. Οι σχέσεις μας είναι τυπικές, μια χαρά, όπως τις είδατε και εσείς. “Καλησπέρα”, “καλησπέρα”».

Όσο για το αν τον ενόχλησε που την είδε με τον νέο της σύντροφο, ανέφερε: «Εμένα να ενοχλήσει που την είδα με τον νέο σύντροφό της; Εδώ δεν ενοχλεί εκείνη που κυκλοφορεί, εμένα θα ενοχλήσει; Προς Θεού».

Τέλος, δήλωσε κατηγορηματικά πως ακόμα κι αν έχουν καταφέρει να κρατούν τυπικές επαφές, δεν θα ήθελε να βρεθούν ξανά.

«Δεν έχουμε ξαναβρεθεί ποτέ παιδιά τυχαία και μακάρι να μην ξαναβρεθούμε ποτέ. Δεν είναι καθόλου στενάχωρο, απλά δεν θέλω. Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Είναι δυνατόν να μην έχουμε επαφή; Αλλά είναι ορισμένα πράγματα που στη ζωή τα αφήνεις πίσω και προχωράς», είπε κλείνοντας ο Βασίλης Γκουρούσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.