ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτό είναι το αγαπημένο της αυτοκίνητο που πουλήθηκε σε δημοπρασία

Το ποσό άγγιξε τα 50.000 ευρώ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτό είναι το αγαπημένο της αυτοκίνητο που πουλήθηκε σε δημοπρασία

Το αγαπημένο αυτοκίνητο της βασίλισσας Ελισάβετ δόθηκε σε δημοπρασία για 50.000 ευρώ.

Πρόκειται για το Jaguar X-Type Estate, το οποίο έχει διανύσει πολύ λίγα χιλιόμετρα και είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως αποδεικνύεται και από το ιστορικό συντήρησής του.

Το διάσημο αυτοκίνητο της Βασίλισσας Ελισάβετ, βγήκε σε δημοπρασία από τον οίκο Historics Auctioneers, στις εγκαταστάσεις Mercedes World, στο Γουέμπριτζ της Αγγλίας.

Μιλώντας στην Daily Telegraph, ο υπεύθυνος του οίκου δημοπρασίας James Good, δήλωσε: «Ήταν συγκινητικό να προσφέρουμε προς πώληση το αυτοκίνητο της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, όπως είμαι σίγουρος ότι είναι και ο νέος ιδιοκτήτης. Είναι ένα εξαιρετικά συλλεκτικό αυτοκίνητο… Είναι εντελώς μοναδικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οίκου «από το 2004 έως το 2009, η X-Type Estate δεν ήταν από τα επιθυμητά μοντέλα αλλά ποιος θα φανταζόταν ότι αυτό θα ήταν ένα από τα οχήματα που θα χρησιμοποιούσε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Κυκλοφορούσε με δύο επιλογές καυσίμου με τον μεγαλύτερο κινητήρα να είναι για βενζίνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.