ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βγήκε από την εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης – «Ήταν πολύ σοβαρό περιστατικό»

«Ήταν ένα πολύ σοβαρό συμβάν και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί άμεσα σε ΜΕΘ»

Βγήκε από την εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης – «Ήταν πολύ σοβαρό περιστατικό»

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος νοσηλεύεται στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας, ύστερα από αλλεργικό σοκ που υπέστη από τροφική δηλητηρίαση.

Ο Χαράλαμπος Χαριλάου, εκπρόσωπος Τύπου οργανισμού κρατικών υπηρεσιών υγείας της Κύπρου, μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, τονίζοντας ότι τις επόμενες ώρες ο Ηλίας Μαμαλάκης πήρε εξιτήριο από την εντατική και θα μεταφερθεί στον παθολογικό θάλαμο”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κατάσταση της υγείας του κ. Μαμαλάκη είναι πολύ καλή, πήρε εξιτήριο από την ΜΕΘ και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στον παθολογικό θάλαμο. Η ψυχολογία του είναι πολύ καλή και είναι όσο μπορεί ευδιάθετος», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης ανέφερε ότι το περιστατικό του κ. Μαμαλάκη ήταν πολύ σοβαρό και γι’ αυτό νοσηλεύτηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.