ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Βουλιάζουν» από κόσμο τα Ιωάννινα – Στο 100% η πληρότητα σε Ζαγόρι και Μέτσοβο

Οι τιμές καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις

«Βουλιάζουν» από κόσμο τα Ιωάννινα – Στο 100% η πληρότητα σε Ζαγόρι και Μέτσοβο

Με πληρότητες που αγγίζουν το 100% υποδέχονται τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όλοι οι προορισμοί στην Ήπειρο.

Στην Κόνιτσα, το Ζαγόρι, το Μέτσοβο, τα Τζουμέρκα, την πόλη των Ιωαννίνων, καταφθάνουν επισκέπτες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και από πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Ο προορισμός είναι εύκολα προσβάσιμος καθώς βρίσκεται στο σταυροδρόμι των δύο μεγαλύτερων οδικών αξόνων της χώρας και παρέχει πολλές δυνατότητες για τους επισκέπτες.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Στάθης Σιούτης, οι τιμές καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Τα Ξενοδοχεία και οι ξενώνες του Νομού Ιωαννίνων «ντύθηκαν στα γιορτινά» τους για τους επισκέπτες, ενώ οι κρατήσεις της τελευταίες στιγμής είναι μάλλον απίθανες, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ελπίζουν μόνο σε κάποια ακύρωση.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Στάθης Σιούτης οι τιμές καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Γεμάτα επίσης είναι και τα καταλύματα σε όλους τους ορεινούς προορισμούς του Νομού Ιωαννίνων. Μάλιστα εδώ και μέρες η πληρότητα έφτανε στο 100% για το Ζαγόρι και το Μέτσοβο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.