ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανός TikToker προσπαθεί να τραγουδήσει το «Ζάρι» της Μ.Σάττι και γίνεται viral

Η ίδια η τραγουδίστρια δημοσίευσε και σχολίασε την προσπάθειά του

Βρετανός TikToker προσπαθεί να τραγουδήσει το «Ζάρι» της Μ.Σάττι και γίνεται viral

Το Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι έχει ενθουσιάσει τους χρήστες των social media εκτός συνόρων.

Οι χρήστες των social media παγκοσμίως χρησιμοποιούν το τελευταίο διάστημα το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι στα βίντεο που ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους.

Ένας χρήστης του TikTok που ασχολήθηκε με το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision είναι και ο Βρετανός Άαρον Σίμπλεϊ, ο οποίος προηγουμένως δεν είχε και μεγάλη απήχηση με τις αναρτήσεις του.

Συγκεκριμένα τα βίντεο που ανέβαζε στο TikTok έφταναν τα 3-4 χιλιάδες ενώ όταν ανέβασε το βίντεο με το «Ζάρι» ξεπέρασε τις 400.000 προβολές.

@itsaaronsibley @SATTI … I tried 🎲 🇬🇷 . Greece’s @eurovision entry this year is amazing and I had to give it a go! I’ve been learning Greek for a while now and it’s such a beautiful language. My gorge partner is Greek and introduced me to the country and culture and I fell in love ✨ . I’m not going to lie, the language has been so hard to learn so far but practice makes perfect 🤓😅 I’m sure I made some mistakes so pls be kind 😇 . Of course in typical me style I had to turn Zari into a ballad 🫢 . #greek #learngreek #greeklanguage #language #eurovision #eurovisiongreece #greece🇬🇷 #acoustic #vocalcover #song #musiccovers #cover #londonsinger #musicproducer #pianocover #fypシ #singing🎤 #soloartist ♬ original sound – Itsaaronsibley

Το βίντεο έγινε τόσο γνωστό που η ίδια η Μαρίνα Σάττι δημοσίευσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram την προσπάθεια του Βρετανού, σχολιάζοντάς του «είναι τόσο όμορφο».

Τη μουσική του τραγουδιού συνέθεσε η Μαρίνα Σάττι, μαζί με τους OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους μαζί της είναι οι VLOSPA, OGE και Solmeister.

Με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα και το Ηρώδειο, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η ερμηνεύτρια και δημιουργός και επίσης το παρουσίασε στην εκπομπή υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Οι δύο ημιτελικοί για τον διάσημο μουσικό διαγωνισμό θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου αντίστοιχα στο Μάλμε της Σουηδίας, τη διοργανώτρια πόλη για τη διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού.

Η Ελλάδα η οποία φέτος συμπληρώνει τα 50 χρόνια από την πρώτη της εμφάνιση στο διαγωνισμό, θα συμμετάσχει στον Β΄ ημιτελικό ενώ η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar», θα διαγωνιστεί στον Α’ ημιτελικό.

Οι χώρες που προκρίνονται αμέσως στον τελικό είναι οι: Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στο Malmö Arena με σχολιαστές για την ΕΡΤ τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.