ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Χ.Μάστορας: Τα «βρήκε» με τον θαμώνα που φλέρταρε την σύντροφό του Γ.Καληφώνη (βίντεο)

Οι δύο άντρες βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας δύο φορές, μία για φαγητό και μία για ποτό

Χ.Μάστορας: Τα «βρήκε» με τον θαμώνα που φλέρταρε την σύντροφό του Γ.Καληφώνη (βίντεο)

Λύθηκε η παρεξήγηση ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και τον θαμώνα του νυχτερινού κέντρου, ο οποίος εκνεύρισε τον τραγουδιστή, επειδή θεώρησε ότι φλέρταρε απρεπώς τη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο «Πρωινό», ο Χρήστος Μάστορας τηλεφώνησε στον θαμώνα, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας δύο φορές, μία για φαγητό και μία για ποτό, μίλησαν, ξεκαθάρισαν την κατάσταση και τελικά η παρεξήγηση ανάμεσά τους λύθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Χρήστος Μάστορας τσακώθηκε με τον θαμώνα του νυχτερινού κέντρου για τα μάτια της συντρόφου του, Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, η οποία βρισκόταν επίσης εκεί.

Ο τραγουδιστής είχε την εντύπωση ότι κάποιος από διπλανό τραπέζι τη φλέρταρε με έναν απρεπή τρόπο. «Βλ…. Δεν ντρέπεσαι λίγο, δεν ντρέπεσαι λίγο!», ακούγεται σε βίντεο να του λέει από τη σκηνή.

Έτσι άρχισε να κάνει νοήματα, προκλήθηκε ένταση και όταν μπήκε εκνευρισμένος μέσα ο Χρήστος Μάστορας, ζητώντας να φύγει το τραπέζι, τότε κατάλαβε ότι κι ο ίδιος ίσως να παρεξήγησε κάποια πράγματα και ότι δεν προσέβαλε κάποιος την κοπέλα του, όπως του εξήγησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού. Οπότε φρόντισε να εκτονώσει την κατάσταση και να λήξει το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.