Χ.Παππά: Τι είπε για την κόντρα της με τον Γ.Αρναούτογλου

«Είμαι άνθρωπος που δεν κρατάω κακίες»

Χ.Παππά: Τι είπε για την κόντρα της με τον Γ.Αρναούτογλου

Σε συνέντευξη της η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην κόντρα που είχε στο παρελθόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η επιχειρηματίας και ηθοποιός, μίλησε αρχικά για τον γνωστό παρουσιαστή και την εκπομπή «Πρίζα» που τελικά παρουσίασε ο ίδιος, αντί για εκείνη.

«Περασμένα ξεχασμένα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε σταματήσει να μιλάμε ο ένας στον άλλον για ένα μεγάλο διάστημα. Ήταν τότε που ο Γρηγόρης δούλευε στην ΕΡΤ3 και όταν πήγα κι έμεινε με τον σύζυγό μου (Κλαούντιο Κολντεμπέλα) στη Θεσσαλονίκη μού πρότειναν να παρουσιάσω την εκπομπή μαζί με τον Γρηγόρη.

Μετά τον συμπάθησα, του γνώρισα κι εγώ αρκετό κόσμο. Νομίζω ότι έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι στην πορεία του Γρηγόρη. Είχαμε λοιπόν να μιλήσουμε χρόνια, με βλέπει σε ένα κέντρο που διασκεδάζαμε και μου στέλνει λουλούδια. Είμαι άνθρωπος που δεν κρατάω κακίες. Και κάπως έτσι τα ξαναβρήκαμε και όλα καλά», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χριστίνα Παππά απάντησε επίσης για το αν θα την ενδιέφερε να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω σε μια σειρά. Φέτος μου άρεσε πολύ η Γη της Ελιάς», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.