«Είμαι άνθρωπος που δεν κρατάω κακίες»

Σε συνέντευξη της η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην κόντρα που είχε στο παρελθόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η επιχειρηματίας και ηθοποιός, μίλησε αρχικά για τον γνωστό παρουσιαστή και την εκπομπή «Πρίζα» που τελικά παρουσίασε ο ίδιος, αντί για εκείνη.

«Περασμένα ξεχασμένα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε σταματήσει να μιλάμε ο ένας στον άλλον για ένα μεγάλο διάστημα. Ήταν τότε που ο Γρηγόρης δούλευε στην ΕΡΤ3 και όταν πήγα κι έμεινε με τον σύζυγό μου (Κλαούντιο Κολντεμπέλα) στη Θεσσαλονίκη μού πρότειναν να παρουσιάσω την εκπομπή μαζί με τον Γρηγόρη.

Μετά τον συμπάθησα, του γνώρισα κι εγώ αρκετό κόσμο. Νομίζω ότι έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι στην πορεία του Γρηγόρη. Είχαμε λοιπόν να μιλήσουμε χρόνια, με βλέπει σε ένα κέντρο που διασκεδάζαμε και μου στέλνει λουλούδια. Είμαι άνθρωπος που δεν κρατάω κακίες. Και κάπως έτσι τα ξαναβρήκαμε και όλα καλά», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χριστίνα Παππά απάντησε επίσης για το αν θα την ενδιέφερε να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω σε μια σειρά. Φέτος μου άρεσε πολύ η Γη της Ελιάς», τόνισε.