Χ.Βασιλόπουλος: «Προς το παρόν δεν σκοπεύω να γυρίσω στην Ελλάδα»

«Δεν ένιωσα ρατσισμό, γιατί στην Αμερική όλοι λατρεύουν την Ελλάδα, τους Έλληνες και το ελληνικό φαγητό»

Χ.Βασιλόπουλος: «Προς το παρόν δεν σκοπεύω να γυρίσω στην Ελλάδα»

Ο γνωστός ηθοποιός, Χρήστος Βασιλόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα, με σκοπό να δείξει στον γιο του, που είμαι μόλις 2 ετών την χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής, σχολίασε πως βιώνει τη πατρότητα: «Είναι το terrible two, που λένε. Που σκέφτεται, που έχει ενέργεια, θέλει να κάνει τα πάντα, θέλει να δει, θέλει να σηκώσει το ποτήρι, να ρίξει το νερό κάτω…».

«Θέλω να είμαι συνέχεια εκεί, ίσως να μην δουλεύω τόσο όσο δούλευα. Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά, γιατί αφιερώνω χρόνο και αγάπη στο παιδί μου. Πιστεύω αυτό χρειάζεται.

Η πατρότητα είναι γεμάτη προκλήσεις και είναι ένας δρόμος που σε βγάζει από αυτά που ήξερες, οπότε δεν υπάρχεις πια εσύ. Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο που είναι ηθοποιός, παρουσιαστής να αποβάλει εντελώς αυτό το κομμάτι του», πρόσθεσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος για την πατρότητα.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, μίλησε για τον γιο του, Απόλλωνα, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα, μιας και εν μέσω πανδημίας, δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν. Ο ηθοποιός δήλωσε πως μιλάει στον γιο του μόνο στα ελληνικά και ήδη από την ηλικία των δύο ετών είναι δίγλωσσος.

Σχετικά με το εάν επιθυμεί να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα, ο ηθοποιός τόνισε: «Προς το παρόν δεν σκοπεύω να γυρίσω στην Ελλάδα. Έρχομαι για κάποια πρότζεκτ που έχουν γυρίσματα εδώ, είναι ελληνικά και ξένα. Θέλω να γυρίσω».

Ο ηθοποιός μετράει παραπάνω από μία δεκαετία, που εργάζεται στην Αμερική και ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία και τη ζωή του στις ΗΠΑ.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Υπάρχουν παράγοντες που θα πρέπει αν είναι την ίδια στιγμή στο σωστό σημείο, όπως το να δουλεύεις αρκετό χρόνο και να είσαι καλός ηθοποιός, να έχεις γνωριμίες και τύχη. Αν συμβούν όλα αυτά την κατάλληλη στιγμή πιστεύω μπορείς να έχεις καλά αποτελέσματα», είπε.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δουλέψει κατά καιρούς στην Αμερική, απλά δεν μένουν τόσο καιρό. Αυτή είναι η διαφορά», σημείωσε.

Όπως τόνισε ο ηθοποιός, ποτέ δεν ένιωσε ρατσισμό για την καταγωγή του. Αντιθέτως, εκείνο που τον εντυπωσίασε ήταν η αγάπη των Αμερικανών για την Ελλάδα.

«Δεν ένιωσα ρατσισμό, γιατί στην Αμερική όλοι λατρεύουν την Ελλάδα, τους Έλληνες και το ελληνικό φαγητό. Η Ελλάδα είναι στις top 3 επιλογές για διακοπές και θεωρούν ότι είμαστε κάτι πολύ εξωτικό. Αν ζούσα πριν από 70 χρόνια που υπήρχε μεγάλο μεταναστευτικό κύμα στην Αμερική από την Ελλάδα ίσως να μην σου έλεγα το ίδιο», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ειλικρινά, δεν έχω νιώσει ρατσισμό, τύπου “είσαι Έλληνας, δεν σε θέλουμε”. Νιώθω μία τεράστια αγάπη και σεβασμό για την Ελλάδα, τον πολιτισμό μας και τον πλούτο που έχει δώσει στον κόσμο μέχρι σήμερα», δήλωσε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.