ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Χαμό» προκαλεί η πρώην παίκτρια του Love Island Κατερίνα Βαγκάνσια (φώτο)

Η συμμετοχή σε βίντεο κλιπ που τους «τρέλανε» όλους

«Χαμό» προκαλεί η πρώην παίκτρια του Love Island Κατερίνα Βαγκάνσια (φώτο)

Η πρώην παίκτρια του Love Island, Κατερίνα Βαγκάνσια, πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ για το νέο χριστουγεννιάτικο χιτ της Κωνσταντίνας Καπίρη, και προκαλεί «χαμό».

«Κάνουμε το breakfast να πάμε και στο dinner μετά» λένε οι στίχοι του τραγουδιού, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι να κλέβει όλα τα βλέμματα.

Θυμηθείτε την καυτή Κατερίνα του Love Island μέσα από φωτογραφίες: Κaterina-Vagancia-1 Κaterina-Vagancia-3 Κaterina-Vagancia

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Κaterina-Vagancia-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.