ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Χαμός» on air για την υπόθεση του Κολωνού: «Αποχωρώ… δεν είναι αυτή εκπομπή» – Τι απάντησε ο Λιάγκας

Έξαλλος έγινε ο παρουσιαστής με τον δικηγόρο του 63χρονου

«Χαμός» on air για την υπόθεση του Κολωνού: «Αποχωρώ… δεν είναι αυτή εκπομπή» – Τι απάντησε ο Λιάγκας

Ένας άγριος καβγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του «Πρωινού» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Βασίλη Νουλέζα, δικηγόρο του 63χρονου για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της έντασης, όταν ο δικηγόρος προειδοποίησε πως θα αποχωρήσει από την εκπομπή, ο παρουσιαστής του είπε χαρακτηριστικά «στο καλό».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βασίλης Νουλέζας είχαν τον εξής διάλογο:

Ακολουθεί ο διαλογος:

Γ.Λ. Εμένα με ενοχλεί να υπάρχουν τέρατα που βιάζουν παιδάκια. Εσάς σας ενοχλεί αυτό;
Β.Ν. Μιλήστε μόνος σας, αποχωρώ. Δεν είναι αυτή εκπομπή.
Γ.Λ. Στο καλό!
Β.Ν. Δεν μιλάνε έτσι στον φιλοξενούμενο.
Γ.Λ. Στο καλό! Στο καλό! Σας ευχαριστώ πολύ! Όταν υπάρχουν κατηγορίες για βιασμό ανήλικων κοριτσιών και παιδιών, δεν μπορεί να βγαίνουν πολιτικοί λόγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ένταση κράτησε αρκετή ώρα, η κουβέντα μεταξύ των δύο, ωστόσο, ολοκληρώθηκε κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.