«Χαμός» στο Twitter με την επιλογή της ΕΡΤ να στείλει 16χρονο στη Eurovision 2023: «Δεν έχει εμπειρία» (φωτό)

Το Twitter τα «χώνει» στην ΕΡΤ για την επιλογή ενός 16χρονου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision

«Χαμός» στο Twitter με την επιλογή της ΕΡΤ να στείλει 16χρονο στη Eurovision 2023: «Δεν έχει εμπειρία» (φωτό)

Κατακεραύνωσαν την ΕΡΤ οι χρήστες του Twitter για την επιλογή της να στείλει στην Eurovision 2023 ένα 16χρονο αγόρι για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό.

Με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΡΤ, ο Βίκτωρας Βερνίκος ή αλλιώς Victor Vernicos, μόλις 16 ετών, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Λίβερπουλ, όπου θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision.

Σημειώνεται ότι για την επιλογή του ανήλικου καλλιτέχνη συνυπολογίστηκε η αξιολόγηση της 70μελούς Επιτροπής Κοινού.

Πρόκειται για τον νεότερο καλλιτέχνη που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον διαγωνισμό και ο ίδιος θα τραγουδήσει το «What They Say», το οποίο συνέθεσε μόνος του.

«Θα κάνω τα πάντα για να φέρουμε την πρωτιά στην Ελλάδα φέτος» δήλωσε ο 16χρονος Βίκτωρας.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες του Twitter:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.