ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χειμωνιάτικα ρούχα: Οι τρεις βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε πριν την τακτοποίησή τους

Όσο πιο καλή αποθήκευση κάνετε τώρα, σε τόσο καλύτερη κατάσταση θα βρείτε τα ρούχα σας τον επόμενο χειμώνα

Χειμωνιάτικα ρούχα: Οι τρεις βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε πριν την τακτοποίησή τους

Ο καιρός ζεσταίνει σιγά-σιγά και τα χειμωνιάτικα ρούχα έχουν αρχίσει να φυλάσσονται στις ντουλάπες.

Ωστόσο, καλό είναι να ξέρετε πριν ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία ότι όσο πιο καλή αποθήκευση κάνετε τώρα, σε τόσο καλύτερη κατάσταση θα βρείτε τα ρούχα σας τον επόμενο χειμώνα.

Δείτε παρακάτω τρεις βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε πριν την τακτοποίηση:

Σιδέρωμα

Αν θέλετε να έχετε μεγαλύτερη και καλύτερη αποστείρωση στα αποθηκευμένα σας ρούχα, χρειάζεται να τα σιδερώσετε πριν τα αποθηκεύσετε. Αυτό αφορά κυρίως τα ρούχα που θα αποθηκεύσετε κρεμαστά σε ντουλάπες και θα θέλετε να είναι έτοιμα για να τα φορέσετε τον επόμενο χειμώνα.

Πλύσιμο

Το ξέρουμε όλοι ότι αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία ωστόσο θα πρέπει να το κάνετε για όλα σας τα ρούχα πριν τα αποθηκεύσετε. Όλα τα ρούχα σας και μάλιστα ακόμα και αυτά που ήταν ξεχασμένα σε κάποια ντουλάπα, χρειάζονται πλύσιμο, καθώς σκόνη θα έχει εισχωρήσει στις ίνες τους.

Αποθήκευση ανά κατηγορίες

Πολύ σημαντικό είναι επίσης να χωρίζετε τα ρούχα σας ανά κατηγορίες. Για παράδειγμα, κάντε μια ξεχωριστή στήλη με τα παντελόνια, τις μπλούζες, τα πουκάμισα, τα φορέματα, κλπ. Η καθεμία στήλη που θα δημιουργήσετε φροντίστε να είναι, όσο το δυνατόν γίνεται, διαταγμένη από το πιο σκουρόχρωμο στο πιο ανοιχτόχρωμο ρούχο. Δώστε μεγάλη προσοχή στο να μην αποθηκεύσετε κολλητά ένα λευκό ρούχο με ένα χρωματιστό καθώς η υγρασία μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.