ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χωρούν μόνο λίγες παρέες: Οι τρεις κρυφές… παραλίες της Αττικής σε απόσταση «αναπνοής» από το κέντρο (βίντεο)

Αφήνετε το αυτοκίνητο στην παραλία «Βαρκούλες» κοντά στην Ακτή Ασημάκη στην περιοχή Κάτω Σουνίου

Χωρούν μόνο λίγες παρέες: Οι τρεις κρυφές… παραλίες της Αττικής σε απόσταση «αναπνοής» από το κέντρο (βίντεο)

Ο Ιούνιος είναι εδώ και μαζί του ήρθε επιτέλους και το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα όλοι μας λίγο πολύ να ξεκινήσουμε τα μπάνια μας στη θάλασσα, αναζητώντας ωστόσο πιο… ψαγμένες παραλίες.

Θα πρέπει να γίνει γνωστό λοιπόν πως υπάρχει μια κρυφή, άγνωστη χερσόνησος στην Αττική, που έχει τρεις ανέγγιχτες παραλίες που χωρούν μόνο λίγες παρέες και… φυσικά έχει πεντακάθαρα νερά.

Μάλιστα, στα βράχια που βρίσκονται πάνω από τις τρεις αυτές παραλίες υπάρχει και ένα στρογγυλό Γερμανικό Πολυβολείο που κάποτε ήλεγχε τα στενά μεταξύ Σουνίου και Μακρονήσου.

Για να πάτε σε αυτές, αφήνετε το αυτοκίνητο στην παραλία «Βαρκούλες» κοντά στην Ακτή Ασημάκη στην περιοχή Κάτω Σουνίου και περπατάτε στο μονοπάτι για περίπου 5 λεπτά με ανατολική κατεύθυνση.

Κατεβαίνετε προσεκτικά στις παραλίες και βρίσκεστε στον… πριβέ σας παράδεισο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.