ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χριστίνα Κουλουμπή: «Φοβάμαι ότι αληθεύουν οι καταγγελίες για τον Αλέξη Γεωργούλη»

Όσα είπε η γνωστή ηθοποιός για την υπόθεση

Χριστίνα Κουλουμπή: «Φοβάμαι ότι αληθεύουν οι καταγγελίες για τον Αλέξη Γεωργούλη»

Η Χριστίνα Κουλουμπή, η οποία πρωταγωνίστησε το 2004 στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» με τον Αλέξη Γεωργούλη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση, μετά την είδηση της καταγγελίας εναντίον του για βιασμό και ξυλοδαρμό.

«Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Χρειαζόμαστε οι άνθρωποι να υπάρχουν κάποια όρια. Όταν αυτά καταρρίπτονται, χρειάζεται τσεκούρι», ήταν το γενικό σχόλιο της Χριστίνας Κουλουμπή.

Μιλώντας ειδικά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ανέφερε: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις, το καταδικάζω με όλη μου τη δύναμη. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σεβασμός από άνθρωπο σε άνθρωπο. Θα μπορούσε να ήμασταν όλοι να είμαστε θύματα.

Η εξουσία πολλές φορές και η αίσθηση του “κάτι είμαι” είναι πολύ άσχημο πράγμα. Είναι απαράδεκτο. Νιώθω μια κραυγή μέσα μου να λέει: “Παναγία μου… σεβασμός! Δεν είναι δυνατόν”».

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της με την μητέρα της, Κάρμεν Ρουγγέρη: «Η αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας είναι και αυτή που μας απελευθερώνει. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δουλεύω μαζί της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος απάντησε πώς αντιδρά όταν τη ρωτούν γιατί δεν έκανε τη δική της οικογένεια; «Δεν νιώθω καθόλου άβολα με αυτή την ερώτηση. Θα μπορούσα να έχω κάνει οικογένεια, αλλά δεν έκανα, δεν έτυχε. Θα ήταν πολύ όμορφο να έχω, πιστεύω ότι είναι και πολύ όμορφο που δεν έχω γιατί νιώθω πως είναι όλοι τους παιδιά μου», είπε η γνωστή ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.