ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χρυσό «deal» της Apple TV με τη Ριάνα – Η ζωή της γίνεται ντοκιμαντέρ (φωτό)

«Υπάρχει μεγάλη όρεξη και περιέργεια για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη Ριάνα»

Χρυσό «deal» της Apple TV με τη Ριάνα – Η ζωή της γίνεται ντοκιμαντέρ (φωτό)

Η Ριάνα θεωρείται μια από τις σημαντικότερες γυναικείες παρουσίες στον χώρο της σύγχρονης μουσικής και αυτό αποδείχθηκε από τον «πανικό» που προκάλεσε η μουσική της επιστροφή.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν είχε κυκλοφορήσει μουσική από το 2016, οπότε ήταν λογικό οι θαυμαστές της να ενθουσιαστούν με το soundtrack της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever», που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, με τίτλο «Lift Me Up».

Ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι αρκετό για το κοινό της. Η Ριάνα όμως, πρόκειται να εμφανιστεί στο επόμενο Super Bowl, τον Φεβρουάριο του 2023, γεγονός που αποτελεί πολύ σημαντική υπόθεση. Στη σκηνή του Super Bowl έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως η Κέιτι Πέρι, ο Μάικλ Τζάκσον, η Σακίρα, η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Dr. Dre, ο Έμινεμ και η Μπιγιονσέ.

Η εμφάνιση της Ριάνα αναμένεται να είναι μια από αυτές που θα μείνουν αξέχαστες στο κοινό, όπως φροντίζει και σε κάθε της live.

Η Apple TV μάλιστα, ζήτησε από την τραγουδίστρια να καταγράψει την εμφάνισή της και να τη συμπεριλάβει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα αφορά τη μουσική της επιστροφή.

Προκειμένου να την πείσει μάλιστα, να συνεργαστούν της πρόσφερε εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Μarca.

«Υπάρχει μεγάλη όρεξη και περιέργεια για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη Ριάνα. Η επιστροφή της στη μουσική σκηνή για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, είναι πολύ σημαντική», ανέφερε πηγή από την Apple στη Sun.

«Οι πρόβες, οι συναντήσεις της με άλλους καλλιτέχνες, αλλά και όσα συμβαίνουν στα backstage θα καταγραφούν και θα δώσουν στο κοινό μια εικόνα για το πώς είναι η ζωή της πλέον, ως νέα μητέρα και πώς αισθάνεται που επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία», συμπλήρωσε.

Δήλωσε επίσης, πως η εμφάνισή της στο Super Bowl είναι μια από τις πιο σημαντικές και αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για να θυμίζει στο κοινό γιατί η Ριάνα θεωρείται μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Super Bowl είναι μια από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο, αν όχι η μεγαλύτερη, οπότε το σόου της θα είναι κάτι πολύ μεγάλο. Πρόκειται για μια live επιστροφή, οπότε η πίεση είναι τεράστια. Αξίζει ο κόσμος να θυμάται γιατί είναι μια από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες όλων των εποχών», εξήγησε η ίδια πηγή.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.