ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζ.Μαζαρί: «Δεν θα απολογηθώ για το όνομα μου είμαι από χωριό που είναι βλάχοι και το έχουν με υπερηφάνεια»

«Ήταν οι πιο μορφωμένοι άνθρωποι όταν εσύ δεν ήξερες να γράψεις το όνομά σου ελληνικά»

Ζ.Μαζαρί: «Δεν θα απολογηθώ για το όνομα μου είμαι από χωριό που είναι βλάχοι και το έχουν με υπερηφάνεια»

H Ζενεβιέβ Μαζαρί σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, αναφέρθηκε στο όνομα της, δηλώνοντας ότι νευριάζει όταν της ασκούν κριτική, επειδή είναι ξενικό.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, η ίδια πάντοτε υπερασπίζεται την καταγωγή της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» ανέφερε: «Δεν θα κάτσω να απολογηθώ πώς κατέληξα με αυτό το όνομα. “Σε λέγανε και στο χωριό σου Ζενεβιέβ;”. Ναι ρε φίλε, θα κάτσω να απολογηθώ και γι΄αυτό;

Στα χωριά δεν μπορούν να πουν το “Ζενεβιέβ” και το “Αφροξυλάνθη” το λένε περπατώντας. Το ακούω και παθαίνω μισό εγκεφαλικό και χαλάει το μπότοξ μου».

«Τσαντίζομαι γιατί είμαι από χωριό που είναι βλάχοι και το έχουν και με υπερηφάνεια.

Και έρχεσαι εσύ και μου λες “σε λέγανε και στο χωριό σου έτσι”. Ναι, ρε φίλε θα μου πεις εσύ για τους βλάχους που ήταν οι πιο μορφωμένοι άνθρωποι όταν εσύ δεν ήξερες να γράψεις το όνομά σου ελληνικά» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης στη συνέχεια τόνισε: «Με αυτά που διαβάζω για μένα στο Google λέω “έτσι είναι οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα;” Πάρα πολλά πράγματα που έχω διαβάσει είναι σοκαριστικά, γιατί τα γράφουν και ως δεδομένα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα περιέγραψε την πιο δύσκολη στιγμή, όταν έχασε τη μητέρα της, η οποία έφυγε από καρκίνο:

«Όταν χάσεις αυτό το στήριγμα αλλάζεις. Και ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι τώρα πρέπει να στηρίξω εγώ. Φεύγει η γη κάτω από τα πόδια και ξαφνικά χάνεις την παιδικότητα, την αθωότητα» ανέφερε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.