ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζαφείρης Μελάς: «Ο Πασχάλης Τερζής ζει το δράμα του και δεν θέλω να τον ενοχλώ»

«Πάντα λέω "ευχαριστώ τον Θεό" που έφτασα εδώ που έφτασα και μου δόθηκαν όσα μου δόθηκαν»

Ζαφείρης Μελάς: «Ο Πασχάλης Τερζής ζει το δράμα του και δεν θέλω να τον ενοχλώ»

Ο Ζαφείρης Μελάς, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του μίλησε για τον Πασχάλη Τερζή, λέγοντας πως «μιλάμε κάπου κάπου, αλλά δεν είμαστε πολύ κοντά. Ζει το δράμα του και δεν θέλω να τον ενοχλώ. Είμαστε φίλοι και μέχρι εκεί».

Ο γνωστός τραγουδιστής παράλληλα, αναφέρθηκε στους νέους καλλιτέχνες που βγαίνουν από τηλεοπτικά ριάλιτι.

«Όλα τα παιδιά ψάχνουν την τύχη τους. Καλά κάνουν, γιατί από κάπου προσπαθούν να ξεκινήσουν. Μακάρι να πάνε μπροστά», δήλωσε.

Αναφέρθηκε επίσης, στην καριέρα του και δήλωσε πως δεν έχει κανένα απωθημένο. «Δεν είμαι από αυτούς. Πάντα λέω “ευχαριστώ τον Θεό” που έφτασα εδώ που έφτασα και μου δόθηκαν όσα μου δόθηκαν», σημείωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο, την οποία και χαρακτήρισε «άψογη».

«Ο Γιάννης Πάριος εκτός από καλλιτέχνης, είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Τον σέβομαι κι είναι φίλος μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.